Ensamstående i en vecka 

Ja nu har det ju redan gått mer än en vecka. Så hur funkar livet som ensamstående med ett spädbarn för mig nu då? Den största skillnaden är att jag bär på en bebis vad jag än gör. Och att denna lilla bebis har en egen bestämd vilja och får han inte som han vill så skriks det högt. Så man får hitta nya sett att få gjort sina vardagssysslor på som att på toaletten, borsta tänder, äta mm. Sen är det då sömnen, men den känns lugn. Man fixar så mycket mer än vad man tror och jag tänker hela tiden en dag i taget och för var dag som går kommer vi på hur vi vill ha det, sen att det ändras hela tiden är ju en annan sak ;). Vissa nyfödda sover länge och kan ligga själva och tex sova middag men inte min grabb, inte ofta i alla fall, men det kommer det också. 

Bärselen är till stor hjälp! 
Och när jag går på toaletten får grabben ligga på golvet och vänta. Glammigt liv han har va ;) 
Sen är det en stor omställning att vara ledig. Jag skall bara ta hand om min bebis och mig själv. Det är så lyxigt att varje dag vakna upp och inte känna nån stress. Att dagarna är tomma och vi kan ligga inne en hel dag och bara mysa om vi vill det, de är lyx de! 

Så med andra ord, jag trivs väldigt bra som mamma, ensamstående mamma och denna veckan är den bästa veckan i mitt liv hittills, jag har aldrig förr känt mig så här tillfreds och lugn.

Vi har varit ute på en promenad i 45 minuter, svettigt att putta vagn i snö och slask :). 

Gillar