(Ingen rubrik)

Hej...
I dag på engelskalektionen ville jag hoppa ut genom fönstret och försvinna. På riktigt. Min hjärna slutar fungera helt och hållet när jag skall sitta med grammatiken och läraren sen säger ”så nu går vi igenom svaren, Mia kan du svara på 1:an?”. SJUKT MIG!!! 🤮🤯 Jag blir så stressad när alla börjar skriva så orden på pappret ser ut som kinesiska. Jag var så nära på att ge upp i dag. Jag fatta INGENTING. Blir så himla ledsen för jag vill så gärna förstå.

Åkte och hämtade Robin hos mamma och fort hem och satte mig igen med grammatiken. Måste få titta på det i lugn och ro innan jag bryter i hop och vet ni vad!? Då förstod jag 90%! Gjorde alla uppgifter och ringde Moa. Visade sig att jag hade 5% fel kanske. Jag sket i alla förklaringar på varför det skall vara på ett visst sett utan körde på känn. Blir så glad! Jag är inte helt dum i huvudet jag bara passar inte att vara på lektion. Detta var det jag förklarade för vuxenutbildningens personal när jag var på möte hos dem. Jag vill göra detta på distans för det passar mig bäst. Men dem tror ju att dem känner mig bättre och sa att detta sett är bättre.

En sak som var bra var att jag fick godkänt på förra veckans uppgift. Skriva en sida om varför sport är bra och varför sport kan vara dåligt. Wiii 🤓. Målet är att få godkänt på alla uppgifter och sen inte ta livet av mig innan nationella prover 😂, skämt åt sido, få godkänt fram tills proven och sen göra så gott jag bara kan och hoppas på det bästa.


Nu har jag lagt undan engelskan för i dag och stoppat in middagen i ugnen 😋.

Tjatja 👋🏼

  • Nära Stenungsund

Gillar

Kommentarer