Dagens träning 

Hej! Blev spinning i dag också, 55 svettiga minutrar.Så skönt att kunna träna sig svettig! 

Jag mår så bra när jag kan träna. Bästa medicinen mot allt! 

I morgon är de nyårsafton. Jag skall ligga i soffan hela kvällen. Skall köpa mig en godispåse. Har inte ätit nått godis eller liknande på hela veckan och de är jag glad över. Skall försöka få till någon träning på dagen också. 

2016 har varit ett väldigt bra år för mig. För de första, jag blev gravid! Min lyckligaste dag i hela livet! Den glädjen jag kände när stickan visade plus har jag aldrig känt innan och då betyder inte de att jag aldrig varit överlycklig utan att den lyckan var overkligt stor! Sen har jag vaknat överlycklig varje morgon över att de inte bara var en dröm. 

Sen har jag renoverat mitt kök och håller nu på med resten av lägenheten. Så jädra skönt! Skall bli så kul att fixa de sista hemma när allt är nyrenoverat. 

2017 kommer nog bli ännu bättre, om allt går som de skall, som jag alltid måste tillägga. Få träffa honom som ligger där inne och sparkar, som jag redan nu älskar kolossalt mycket. Få vara hemma med honom och börja vårt liv i hop <3

Börja träna på "riktigt" igen. Komma tillbaka till mig själv. Ser såååå fram i mot att komma i toppform igen! 

Nu har jag 5 veckor kvar att jobba sen skall jag fixa i ordning hemma och förhoppningsvis hinna vila innan grabben kommer. Ser sååååååå mycket fram i mot framtiden! De riktigt kittlar i magen av lycka när jag tänker på den :) 

Men nu är jag trött och vill gå och lägga mig och sova ;). Ha en skön kväll! 

Gillar