Betyg đŸ§©

Godmorgon!
Den sista lilla puzzelbiten för att jag skall komma in pĂ„ FörskolelĂ€rarprogrammet Ă€r ett godkĂ€nt betyg i Engelska 6. Min sista lektion Ă€r den 4/12, dĂ„ Ă€r det sista Nationella provet. Sen om jag klarat alla uppgifter kan jag fĂ„ ett betyg. Sista datumet för att skicka in kompletterade uppgifter (tex betyg man lĂ€st upp) Ă€r 2/12. Med andra ord hinner jag inte söka för VT-2020 för jag fĂ„r mitt betyg 2 dagar senare. Antagning.se skiter i det, dem har sina datum och det Ă€r dem man mĂ„ste rĂ€tta sig efter. Det kĂ€nns som om de Ă€r nĂ„gon som försöker sĂ€ga mig att jag inte skall lĂ€sa vidare. Blir ju bara motarbetad hela tiden. Har stor lust att bara skita i allt just nu. Om det Ă€r sĂ„n jĂ€vla brist pĂ„ förskolelĂ€rare varför gör dem de dĂ„ sĂ„ jĂ€vla krĂ„ngligt att komma in?? 😡 UrsĂ€kta fula ord men blir SÅÅÅÅ TRÖTT! Kommer jag inte in nu till vĂ„rterminen sĂ„ skiter jag i att plugga.

Jag hoppas att min dag vĂ€nder till det bĂ€ttre. Nu Ă€r jag sĂ„ arg sĂ„ jag blir helt matt â˜č

Hej hopp

  • NĂ€ra Stenungsund

Gillar

Kommentarer

J
,
Ha inte för höga krav pÄ dig! Om du fixar ett G i engelska sÄ Àr det bra nog och om inte sÄ Àr det bra nog att ha försökt! Det gÄr alltid att försöka igen och om du inte kommer in pÄ förskolelÀrarprogrammet som planerat eller överhuvudtaget sÄ kan du behöva G:et i framtiden. Livet Àr inte statiskt - mÄlen förÀndras med tiden. Vem vet vad du vill lÀsa till om 5-10 Är? KÀmpa pÄ!
MiaZetterberg
MiaZetterberg,
Hej! Nej mitt mÄl Àr bara att fÄ godkÀnt (E) bryr mig verkligen inte om betyget. Jag har inte höga krav pÄ mig sjÀlv men pÄ komvux, GU & Antagning.se. Tycker dem suger.
nouw.com/miazetterberg
J
,
Det finns ocksĂ„ nĂ„got som heter sena anmĂ€lningar. Jag hade ringt lĂ€rosĂ€tet jag tĂ€nkt plugga pĂ„ och beskrivit lĂ€get och frĂ„gat om de brukar ha lediga platser efter sista anmĂ€lningsdatumet eller vid skolstart. Folk hoppar av och tackar nej sĂ„ platser kan dyka upp... Än en gĂ„ng; livet Ă€r inte statiskt 😊 Ge inte upp!
MiaZetterberg
MiaZetterberg,
Ja det var sĂ„ jag sökte förra Ă„ret. Tycker bara att det Ă€r jobbigt med ovissheten. Vill veta vad jag skall göra och inte behöva vĂ€nta in i det sista. Jag ger inte upp för att jag inte orkar utan hoppar snarare av för att inte hjĂ€lpa till med bristen pĂ„ förskolelĂ€rare för att jag tycker att dem gör det krĂ„ngligare Ă€n vad de behöver vara. Det Ă€r sĂ„ jag tĂ€nker nĂ€r jag Ă€r arg. Ge upp finns inte i mitt liv, med nĂ„tt. 😊
nouw.com/miazetterberg