Bättre en fågel i handen..

än 10 i skogen!
Hej! Nu är jag hemma hos Pippi igen, hon är lika trött som jag och vill bara sova :).  De blev ingen träning i går och i dag orkar jag VERKLIGEN inte. Tänker att de finns mer energi dem tre dagar jag är ledig. 

Tänk om de fortsätter att snöa i natt och blir så kallt som de står att de skall bli, då har vi ett riktigt vinterland i morgon. Skall gå upp extra tidigt, i fall de skulle vara problem i trafiken. 

Gravidstatus då.. I dag gjorde min ljumske SVINONT! Har svårt för att gå, de gör så sablans ont. Eller ja svårt att gå är de ju inte men ont gör de! Hoppas de bara var i dag och lugnar ner sig till i morgon igen :) 

I dag hade vi avskedsfika för Lillsyster och en till kollega som skall börja plugga. Lillsyster och jag har nu varit kollegor i 9 år. Och innan de var vi kollegor i vår egna butik. Vi har nästan alltid jobbat ihop. Även om vi i dagsläget inte har samma tjänst eller jobbar på samma ställe så ses vi ofta och har många roliga saker kring jobbet att prata om. Nu skall hon sadla om och bli förskolelärare, som Storasyster är, så då blir kanske de kollegor i stället :). Mamma gick ju i pension i december, pappa gör de nu till våren, Lillsyster börjar studentlivet, Storasyster jobbar och har även hon börjat plugga vid sidan av jobbet och jag skall bli mamma. Händer mycket i vår familj nu. Så himla kul! Nya kapitel :) 

Nä nu skall jag hoppa in i duschen. Tjatja 

Gillar