Bananpannkakasmuffins 🧁

GokvÀll!
I dag började vi vÄr dag med att storhandla pÄ Willys. Robin Àr sÄ duktig i affÀren. Jag sÀger vad han skall hÀmta och han hÀmtar (med lite hjÀlp med att nÄ varorna). Han hjÀlper mig med ALLT samtidigt som han frÄgar en miljon frÄgor om ALLT. Han minns vad jag svarat innan och sÀger jag en annan sak en annan dag dÄ frÄgar han varför jag sa sÄ hÀr och sÄ sÀger han det jag sa en annan dag. I dag frÄgade han bland annat: Varför har hajen fena men inte delfiner? Varför blir tyg pÄ skor blöta men inte gummistövlar? Kan en snigel bli arg? Kan katter sjunga? Varför Àr Ford ett bilmÀrke? Varför regnar de? Kissar man bara med snoppen? Vem bor i ett skal? Osv osv osv

Jag var sÄ jÀkla sugen pÄ lax med citronpeppar och massa citron sÄ de fick de bli till lunch.

Sen gjorde jag jÀttegoda bananpannkaksmuffins. BakplÄtspappret var slut sÄ dÄ kom jag pÄ att ha dem i muffinsformar. Blev vÀldigt bra!

Vi tog en promenad i skogen och letade efter pinnar som sĂ„g ut som bokstĂ€ver. Vi hittade ett Y. Robin vill sitta vid datorn och skriva hela tiden 😆 och att hitta bokstĂ€ver var det Ă€nda sĂ€ttet jag fick ut honom pĂ„ haha. Han skriver och skriver och skriver..

Nu blir det slapp en stund innan jag dyker i sĂ€ng 🧾 Natti natti

Gillar