Ärva kläder 🤩

Godmorgon!
Nu har jag gjort ett röj i förrådet och kollat av vad för regnkläder Robin har. Han har ju en fleecefodrad regnoverall på förskolan men den är rätt varm att springa runt i när det är 7 grader och regn. Man måste verkligen planera varje dag efter väder, vad för kläder som skall finnas på förskolan. Jag kollar av varje dag så att de finns att välja på. Så roligt när jag ärver från lillasyster och hänger in det i garderoben. Då vet jag bara att de är för stort. Så nu när jag kollade igenom regnställen fanns det två jättebra i Robins nuvarande storlek! Så himla käckt!! Och stövlar så det räcker och blir över. Har gått igenom allt med Robin så han vet vad som är hans. Och förklarat att han kan ha ett par extra stövlar på sin plats för de är skönt att ha OM de andra blir blöta. ”Ja ja mamma... 🙄”.

I går blev de en promenad pga mina lymfkörtlar blev svullna, men i dag känns de bättre så blir nog en jogg. Jag skall börja läsa böckerna för nästa kurs i dag och förbereda mig för första seminariet. Kommer sätta upp mig på mer jobb i april månad så då vill jag verkligen ligga steget före med plugget.

Efter förskolan i går åkte vi och shoppade påskris och ägg. Så nu har vi pyntat detta till Willys stora glädje 🙄😬. Jag tycker ju att påskris är skitfult men de är klart vi skall pynta lite för Robins skull. Nu tänder vi påskljuset på morgonen och längtar till påskafton 🐣🐥

Ha en fin dag!

Gillar

Kommentarer