Altanfix 🌱

Godmorgon!
I går hämtade jag Robin tidigare då jag verkligen inte orkade läsa mer (förstod ingenting). Så började vi skura altanen. Mitt i skurandet ringde Lenne, han frågade vad vi gjorde och om vi ville ha besök. Klart vi ville det! Å så köpte han med sig pizza 🍕

Jag fick även på mattorna så nu kan vi mysa ute på altanen. Älskar att ha dem för då kan Robin springa ut och in utan skor och slippa få flisor. Så mycket skönare att leka på dem. Vi var ute till 18:30 då gick solen ner bakom huset. Så himla himla mysigt!! Willys uppskattade verkligen att vi hängde ute tillsammans allihopa 💗. Men sen kom hon hem utan halsband 😑. Jag hade ett sådant juniorhalsband på henne med resor i fall hon skulle fastna någonstans. Jag tror hon kliat av sig det. Jag som i förgår köpte en sådan där tub och hängde på henne som det står vart hon hör hemma. Nu har hon inget halsband alls. Vi tyckte hon hade varit ute lite väl länge när vi gick in. Jag ropade men ingen katt kom. Efter en timma typ kom hon fram under soffan helt nyvaken 🤪. Då har hon legat inne och sovit och inte kommit när jag ropat 😏.

I dag har jag lektion till klockan 15:00, sen tar vi helg! Skall köpa fredagsmys och titta på Masked Singer (?) med min prins. Det är hans favoritprogram. Skall springa på rasten, i går blev de en PW med Camilla då mina lymfkörtlar var väldigt svullna efter löpningen dagen innan.

Önskar er en superduper härlig fredag!

Gillar