Akupunktur på bebis?

Godmorgon! I går hände nått. Bara för jag skrev att han alltid sov i vagnen så var han tvungen att visa att "nähä de gör jag inte alls!". Så han var klarvaken när vi gick in på gymmet, så vi tog en PW i stället, han var ändå nöjd. Sen sov han typ 20 minuter hemma och sen tog vi en PW efter lunch också. Då låg han vaken hela rundan! Väl hemma sov han kanske 30 minuter. Så från att typ sova 5 timmar på dagen sov han kanske allt som allt 2 timmar. Klockan 16:00 började han skrika hysteriskt och detta gjorde han till 19:30 då vi äntligen somnade. Nu tror jag att han var övertrött men varför vaknar han alltid då när han väl somnat? Jag var inne och läste på om akupunktur för kolikbarn. Såg att denna klinik låg där jag bor så jag gick in och bokade en tid. Är det nu så att han har ont och de hjälper med akupunktur så är det ju värt att testa. Hjälper det inte så behöver jag inte tänka på de. Jag fick i alla fall tid redan i dag så skall dit och prata med dem. Kanske de hjälper och han inte behöver skrika sig svettig varje kväll. Tänk om han har ont liksom, så fruktansvärt. Känns lite konstigt att gå dit utan att ha pratat med min BM först, men de är ju min bebis och testa skadar ju inte, eller?  Sen är han ju snart 8 veckor (på söndag) och nu kommer utvecklingsfas 2. Så här står det om den i appen:

Klockan 01:00 i natt när vi hade bytt blöja började han skrika igen. Men strax innan 02:00 sov vi igen. Och när han åt vid 05:00 trodde jag att nu är det färdig-sovet men nä, då somnade han om och så sov vi till 06:40, underbart! Så många timmar får vi ändå i hop på natten. Man kan ju analysera sönder sig på det här. Det ända jag vill veta är om han har ont eller ej. 

Tur jag har bloggen så jag får tömma hjärnan på alla tankar :). Nu skall jag ta en till kaffe och sen skall vi ge oss ut på en lång PW. Grabben sover just nu gott i babysittern :). Ha en bra dag! 

Gillar