Det er sart ved at nærme sig december, så derfor har jeg samlet et par ideer til hvad man kan ønske sig/købe.

December måned er en af mine y-måneder, fordi den er så hyggelig, og der er sådan en god stemning, med huse/træer der er pyntet op med flotte julelys. At gå på strøget som er pyntet ligeså flot op, og de små juleboder med duften af brændte mandler og churros.


Den første kalender er fra Lookfantastic, og er en pakkekalender, som kan indeholde hudplejeprodukter, makeup, hårprodukter, skønhedsredskaber.

Kalenderen koster 750 kr.

og kan købes her

Denne kalender er fra Johan Bülow, og indeholder 24 lækre lakridsoverraskelser.

Kalenderen koster 300 kr.

Kan købes her

Sephora julekalender indeholder makeup og hudplejeprodukter.

Den koster 375 kr.

kan købes herThe Body Shop mellem julekalender, den indeholder hudpleje, makeup og kropspleje.

Den koster 595 kr.

kan købes her

Den næste er en kalender fra Asos, den indeholder smykker.

Prisen er $60

og kan købes her

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Jeg har valgt på min blog, at tage udgangspunkt i mode og mine ferierejser, for jeg elsker mode og at rejse rundt i verdenen og opleve nye steder, hvor jeg kan lærer noget af kulturen.

Jeg rejser tit rundt omkring i Europa og nogle gange uden for. Jeg elsker at rejse for det giver mig sådan en dejlig ro, og jeg glemmer helt hverdagen med skole, og travle dage, for man slapper bare helt af og man skal ikke noget bestemt, ud over at have en dejlig ferie.

Mode har altid betydet noget for mig siden jeg var lille, at kigge i modeblade med interiør og den seneste mode indenfor tøj, gør mig helt inspireret og fylder mig med en glæde, og jeg kommer lidt til at drømme mig ind i, hvordan det ville være at have dette hus eller tøj.


Likes

Comments