Heey venner.

Jeg tænkte at i skulle have muligheden for at lære mig lidt bedre at kende :-)

Ja, jeg hedder jo som sagt Mia, jeg er 15 år gammel, og bor i København. Jeg går på efterskole, og det er jeg rigtig glad for. Efterskole er nok et af de bedste valg jeg har taget, det har virkelig gjort mig mere selvstændig, og jeg kan nu selv tage holdning, og stilling til nogle ting jeg kunne kunne før hen. Så det er rigtig dejligt!

Jeg ELSKER at lytte til musik, min musik smag er meget blandet. Men høre nok mest pop/R&B. Jeg har altid lyttet til meget musik, og det betyder meget for mig, at jeg nogen gange, måske lidt for tit vil andre mene, at bare skrue højt op for musik, og synge med. JEG ELSKER DET!

Jeg kan som sagt godt lide mode, og går meget op i det. Mine venner og familie mener jeg shopper ALT for meget tøj, og det kan jeg vil også godt give dem lidt ret i, men kun meget lidt ;-)

Min stil er meget blandet, nogen gange elsker jeg at komme ud af min comfort zone. Du ved, komme ud af det samme sorte tøj. Meen det er ikke særlig nemt, for som du kan se på billederne, hvad har jeg på? SORT TØJ!

Retro, feminint, klassisk og street tøj, det er bare SPOT ON! Det er noget jeg er helt vildt med.

Jeg har fået en ny interesse som er at blogge, eller det er noget jeg længe har ville, men aldrig rigtig fået meget sammen til at gøre. Og nu besluttede jeg mig for, at nu skulle det være nu. :-D


Det var lidt om mig!

Håber du fik lidt mere indblik i hvem jeg er.

Tusind knus Mia <3

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Heey venner.

Jeg er Mia, jeg er 15 år gammel. I min hverdag går jeg på efterskole, i Osted. I min fritid er jeg meget sammen med vennerne og familie.

Jeg interessere mig meget for mode, og jeg elsker at eksperimentere med forskellige slags stilarter. Jeg har gået til dans, men gør det desværre ikke mere. Men danser stadig meget i min fritid, især når jeg er sammen med veninderne. Så snart der kommer go musik på, kan vi slet ikke stoppe!

Jeg glæder mig til at sætte mig godt ind i "bloggerverden" og se hvad det kan udvikle sig til.

Håber du har lyst til at følge med her på bloggen. Det ville gøre mig super duper glad ;-)

Tusind knus Mia <3


Likes

Comments