Skole, trening, sove.. skole, trening, sove..

Dagene flyr forbi. Noen dager skulle jeg ønske det var flere timer i døgnet. På tirsdager og torsdager går dagene i ett. Først skole til halv fire og videre rett til trening, jeg har vært så sliten de siste 2 ukene også så jeg har lagt meg før 22.00 hver eneste dag. Det er uvanlig for meg haha, men veldig godt å få sove litt flere timer enn det jeg gjorde før sommeren.

Jeg skal få prøvd å satt opp to dager i uken hvor jeg poster noe her, sånn at det ikke går i glemmeboksen.

Jeg starter snart med et nytt parti på turninga som jeg skal være trener for. I fjor var jeg bare hjelpetrener men nå har jeg blitt oppgradert til å være hovedtrener for et helt parti alene. De er 4-5 år gamle så tror det skal gå kjempefint men jeg trenger hjelp til noen leker vi kan leke🤸🏽‍♂️

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Back to school. Et nytt år fylt med mye læring i vente, morsomme turer og ikke minst russetid!

Skolen har startet igjen og jeg kjenner jeg ikke var helt klar for det, haha. Jeg har startet i 3.klasse på vgs, som vil si at det blir et år med mye jobbing, masse lekser og ikke minst prøver og eksamener. Jeg tror året kommer til å gå lynraskt, det er så mye som skjer og så mye som jeg gleder meg til. Jeg fyller 18 år om en måned, og før det så har bussen vår dekknavnslipp. Vi skal senere på flere turer med klassen og blir mye møter som har med russetiden å gjøre. Vi skal snart begynne å øve til revy som skjer i februar.

Jeg ser frem til det skoleåret her med andre ord.

Likes

Comments

Åh, elsker denne jakka!

Nå er jeg hjemme igjen etter noen fantastiske dager hos pappa. På søndag dro jeg, Ine og Leah en tur på lekeland for at pappa og Hege skulle få gjort klart til fotografering av huset som var dagen etter. Vi hadde noen kjempefine timer der, og null stress å ha med ei så blid jente på tur.

På mandag sto jeg opp tidlig for å være litt barnevakt før vi leverte vesla i barnehagen. Så måtte vi rydde unna alt og gjøre siste innspurt før huset skulle bli fotografert. Vi holdt på i flere timer, og bildene ble kjempefine. Så nå kommer huset snart til salgs, gleder meg!

Jeg dro hjem mandag kveld og har siden det vært hjemme alene. I går var jeg på trening og i dag skal jeg ut på byfesten med noen venner.

Håper dere får en fin dag!

Likes

Comments

I dag har det vært mye spennende ting som har skjedd i byen her. Denne helgen er det noe som heter Hokksund by og laksefestival. Jeg har aldri vært på det før men i dag tok vi oss en tur ned for å se på noe som heter bykampen.
Det er mange forskjellige konkurransegrener som ulike bydeler i Hokksund må konkurrere i for å vinne. Det var for eksempel quiz, stafetter som inneholdt bading på både campingen og i drammenselva, padling i kajakk og konkurranse om å henge over vannet så lenge som mulig.

I kveld har jeg og Ine vært på Gulskogen for jeg hadde så lyst på en jakke til skolestart, det kommer bilder av den senere.
Nå har vi akkurat spist horn og skal kose oss videre med godteri!

Ha en fin kveld videre💕

Likes

Comments

Hei fine!

I går reiste jeg nedover til Hokksund med tog for å besøke pappa og resten av familien min. Dette var siste sjansen før skolestart så greit å få hatt noen dager her nede før det blir tilbake til skole og stress igjen.
Jeg dro rett til barnehagen for å plukke opp lillesøster, og hun hadde nok ventet på meg hele dagen haha!

Vi skal selge huset vårt og flytte til leilighet i starten av desember, så vi driver med siste innspurt med huset før det blir lagt ut til slags. Jeg skal hjelpe til med å ta bilder av huset på mandag. Rydde unna alt av personlige ting i hvert eneste rom og gjøre det litt koselig til bildene.

Deretter reiser jeg hjem på tirsdag. Det blir noen spennende uker fremover, mamma reiser nemlig til Tyrkia i kveld og etterlater meg alene hjemme i to uker. Det blir nok veldig bra men samtidig litt utfordrende med tanke på at jeg må gjøre alt selv, hehe!

Likes

Comments

Contains affiliate links

God dag!

Denne sommerferien har jeg vært skikkelig slapp og ikke trent noen ting. Nå nærmer det seg skolestart og jeg trenger å komme i form igjen ettersom jeg har søkt om å ha breddeidrett 2 til høsten.

Jeg har vært ganske heldig med å fått trent litt før jeg dro til Kreta. Det har vært turntreninger hver onsdag i ferien, så godt å ha noe å gjøre og ikke minst holde seg i form. Når jeg var i Kreta så kom jeg over et annet blogginnlegg som tipset om dette treningsprogrammet. Det så veldig bra ut og jeg abonnerer på jenta bak programmet på Youtube.

Nå henger alle de fire programmene som det er bilde av nedenfor på veggen over senga mi, sånn at jeg husker på at jeg må trene. Jeg fullførte min 7 dag i dag, og det har gått veldig greit hittil. Det er en rolig start, med få repitisjoner men når du tar alle 4 programmene i samme slengen så blir treningsøkta de lenger. Jeg anbefaler alle å prøve ut disse programmene om dere sliter med å komme i gang med trening i ferien eller etter ferien.

Trykk på bildene for å komme rett til programmene.

Likes

Comments

Oh lord, i have been busy.

Etter jeg kom hjem fra Kreta har dagene gått i ett. Sist uke var jeg på mine to siste kjøretimer. Det gikk veldig bra og jeg føler meg ganske klar til å ta lappen nå, så det blir spennende å se!
Ellers har det vært mye dugnader som jeg har måtte vært med på. Det er egentlig ganske greit å ha dugnader i sommerferien for da ser du igjen flere som du kanskje ikke har sett siden skoleslutt. Ganske sosialt og alltid gøy på dugnad sammen med venna mine<3

Jeg begynner å bli klar til skolestart og jeg gleder meg faktisk. Komme inn i rutine og ikke minst få ordentlig døgnrytme igjen, haha.

Her er noen bilder som er tatt de siste dagene, enjoy.

Likes

Comments

Planene for gårsdagen var å slappe av ordentlig, se på orange is the new black, en ordentlig sminkefri dag hvor jeg ikke hadde noen planer.

Planene ble endret ganske fort, jeg fikk en invitasjon om å komme først på grilling for å så dra videre til en liten festival her i Kongsvinger.

Festivalen var arrangert i en hage, det var satt ut bord, kiosk og en liten scene. Hagen var full av mennesker. Vi jentene hadde med oss pledd som vi la utover bakken som vi kunne sitte på. Det var veldig mange flinke artister der og alt i alt en veldig koselig kveld.

Jeg er hjemme alene denne helgen og i kveld er jeg bedt på grilling og kos hos Ingvild.

Likes

Comments

Her om dagen kjøpte jeg en skikkelig kul bukse fra Cubus. Det var kun én igjen av buksa og heldigvis i min størrelse. I tillegg var den på salg til 149kr!

I går fikk jeg besøk av Oda. Vi dro ut og tok noen bilder før vi tok oss en milkshake på senteret. Veldig koselig å få snakket og vært med henne igjen.

Genser fra Bikbok
Solbriller fra H&M
Bukse fra Cubus
Sko fra Converse
Strikk fra H&M

Likes

Comments

I dag har jeg vært hos frisøren. Søsteren min er nemlig frisør og har akkurat byttet salong til VOX frisør i Mjøndalen. Så nå er frisøren min et lite stykke unna meg så da tenkte jeg at jeg måtte innom der en tur når jeg allerede er her.
I vinter farget jeg håret mitt brunt for aller første gang. Det ble kjempefint men nå i sommer så har jeg savnet det blonde håret mitt. Nå er det tilbake, lysere enn noen gang før og jeg elsker det!

Nå i denne skrivende stund sitter jeg på togstasjonen i Mjøndalen for å ta toget videre hjem igjen til Kongsvinger.
Det blir godt å komme hjem igjen for jeg har nemlig blitt syk. Så å ligge i min egen seng blir veldig bra nå kjenner jeg.

Likes

Comments

Mest leste innlegg
Nyeste innlegg