läs rubriken ;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon & godmorgon

Godmorgon på er allesammans! Snart ska jag cykla till min gymnastikträning som börjar 11:00 !
Sedan får vi se vad dagen har att erbjuda

Kram

Likes

Comments

Fina blommor men vem bryr sig

Hej på er allesammans! Hoppas ni alla haft en bra vecka. Idag är det lördag, har själv inte gjort så mycket förutom att gått ner till stan för att köpa blommor. Jag har haft en super vecka iallafall då jag faktiskt börjat på en ny skola, det var nästan en spontanare.
Dock, har vi väldigt långa dagar vilket gör att jag knappt orkar ta mig hem från skolan. Men med hörlurar i öronen klarar jag mig finfint!
Nu så tänkte jag ta några bilder till bloggisen, så att jag har lite försprång om jag bara får för mig att vilja blogga, hihi!
Ses när vi ses

Likes

Comments

Ja, vart har jag vart?

Hej på er, hihi det var längesedan. Bland annat så har jag, skaffat Youtube kanal, vart i Spanien i tre veckor, fått en liten bränna & imorgon (19 augusti) så blir jag en tonåring! Jag börjar till och med 7:an, helt sjukt snabbt det har gått att jag nästan glöm bort hur man skriver.Jaja, nu får jag bli lite seriös!

Jag har saknat otroligt mycket att skriva & ta en massa fina bilder att lägga upp här på bloggen. BTW så har ni kanske märkt att jag har bytt bloggportal, väldigt nöjd hit tills. Jag har igentligen ingen ursäkt för att jag vart borta så länge, men hallå jag är tillbaka så inget att klaga på, hehe! Imorgon är det som sagt min FÖDELSEDAG!! Som jag längtat till att bli tonåring, vet igentligen inte varför. Planerna till födelsedagen är helt enkelt att min mamma, min syster & jag åker till Mall Of Scandinavia för att shoppa! Tänkte vlogga till min Youtube kanal, men man vet aldrig, bilder till bloggen tar jag iallafall. Nog skrivet, vi ses imorgon!


Likes

Comments

MÅNDAG 17 APRIL 2017 18:29

Screenshot_2017-04-16-21-39-11.pngHej allesammans, eller god kväll!

Jag hoppas att ni mår bra & att ni har haft ett underbart lov. Jag har haft det både bra & dåligt! Jag började lovet med att vara förkyld, hostig, snorig & mått väldigt äcklig. Men, men mycket av förkylningen är borta, dock har jag smittat min syster.. Men det bästa är att!! Jag har fått sådan motivation till att blogga att jag inte kan sluta ta bilder hela tiden, så himla roligt. Nu får vi bara hoppas att det rullar på när skolan har börjat igen, känns nästan som ett helt nytt liv! men ok, Nu har jag tänkt att ha lite hemma spa duvet, lång dusch, ansiktskräm, måla naglar. Ja, göra mig fräsch inför (första) dagen i skolan! Tror ändå att jag kommer ta en snabbis dusch imorgon på morgonen, bara för att jag själv ska känna mig lite fräschare! Ja, nu är jag taggad på livet! Inte skolan, men finns inget jag kan göra åt allt som händer i (skollivet) nu, ja nu kom det depp. Men var glada, tänk positivt, var dig själv & älska dig & det du gör! Kramiiis <333

LOVE MIA

Likes

Comments

13 APRIL 2017 12:34

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetMina söta små kaktusar! Så nöjd med de, haha svårt att välja när det finns så många! Men dessa tre blev det.

LOVE MIA

Likes

Comments