Header

AARHUS

"HJEM" TIL AARHUS I WEEKENDEN.. Ja, det altså lidt svært at skulle vænne sig af med at sige det.

Min oprindelige hjemby hedder Odder, det er en lille by 20 km fra Aarhus, her voksede jeg op og boede sammen med min familie indtil jeg fyldte 19 år.
Sommerferien over tog jeg så beslutningen om at flytte ind i min egen lejlighed i Aarhus.
Her boede jeg i godt tre år, før jeg drog videre på endnu et eventyr - nemlig at flytte til København for at arbejde og bo. 

Men sagen er at nu er København jo rent faktisk MIT hjem, men når jeg så alligevel tager på weekend i Aarhus for at besøge min familie (som bor der nu), så udtaler jeg det altid som jeg skal "hjem" til Aarhus.

Det sjove er det faktisk ikke mere end en uge siden, at jeg sad og talte med min gode veninde fra Odder omkring det her. 
Hun har boet herover i et lille års tid nu, og hun siger stadigvæk når hun tager til Odder for at besøge hendes familie, at så tager hun "hjem". Så det er heldigvis ikke noget jeg er alene om 🙋🏽 
Jeg har også på fornemmelsen at der kommer til at gå lidt tid før jeg lige får drejet det hele. Det er jo stadigvæk ret nyt det hele, lige nu nyder jeg bare mit arbejde herover og at lære byen at kende samtidig.
Alting tager sin tid! 


Men planerne for weekenden i Aarhus? Uha, jeg ved det faktisk ikke helt endnu, andet end at skulle se min familie.
Måske ses med et par veninder?
Nu kender jeg trods alt Aarhus ret godt... Men synes at man formår at lære noget nyt omkring byen hele tiden, så hvis nogen skulle ligge ind med et par gode idéer til hvad man skal give sig til - må man hjertens gerne smide det i kommentarfeltet 👇🏽


Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

SUNDAY POST

♥ Gossip girl
Velkommen til Manhattans Upper East Side, du følger en gruppe unge mennesker bestående af Serena van der Woodsen (the "It" girl), Blair Waldorf (known as, Queen B), Nate Archibald (the "hunk"), Chuck Bass (the rich bad boy) og Dan Humphrey (the outsider). Sammen skaber de en fantastisk serie af drama, intriger, kærlighed og venskab. 
Serien kan ses på netflix - skynd dig ind og se den!​

♥​ Grey's anatomy
Eller på dansk kaldt Grey´s hvide verden. Her følger man lægerne på Seattle Grace Hospital håndterer dagligt liv og død, mens de samtidig finder trøst, venskab og romantik hos hinanden.
Serien kan ses på Viaplay - og ligger inde med hele 14 sæsoner indtil videre!

♥​ One Tree Hill
En vaskeægte high-school-serie! Serien handler om de to brødre, Lucas og Nathan. De deler samme efternavn, men ellers
ikke meget andet. Lucas, der er vokset op med sin mor, er en talentfuld basketballspiller, hvis talent kun er tydeligt for de venner, han spiller med på banen ved floden.
Derimod er den populære Nathan der voksede op med hans rige far, hele byens basketballstjerne. Begge drenge er søn af den kontrollerne Dan Scott, han har hidtil holdt de to sønner langt væk fra hinanden, men da Lucas rekruttere til basketballholdet på skolen, er konfrontationen uundgåelig.

♥​ The vampire diaries
Serien handler om to vampyrbrødre, der forelsker sig i den samme pige i Mystic Falls – en lille by, hvor overnaturlige væsner lever i skjul blandt indbyggerne. Hvis man er til vampyrer, hekse, varulve og hybrider - så er serien bestemt
lige noget for dig!
Serien kan ses både på viaplay og netflix - hvor der ligger 6 sæsoner!

♥​ Criminal minds
Hvis du holder af krimi - er serien lige noget for dig!
Serien handler om FBI's special team, som indkaldes i særlige svære sager, hvor der er behov for et kendskab
til forbryderpsykologi.
Serien har hele 13 sæsoner - så der er masser at gå i gang med!

♥​ Riverdale
En teenageserie, som foregår i den fiktive by Riverdale. Vennerne Archie, Betty, Jughead og den nye pige Veronica prøver at holde styr på kærlighed, sex, skole og familie, bliver de samtidig vinklet ind i et mørkt og dystert mysterium da der pludselig bliver fundet liget af en skolekammerat.
Serien kan ses på netflix - og de har lige skudt sæson 2 igang!

Likes

Comments

BEAUTY

"Mizon er et af Sydkoreas mest eftertragtede skønhedsmærker grundlagt af et team af de dygtigste forskere og hudplejespecialister i landet. Der ligger allerede 16 patenter bag Mizons produkter, men udviklingsteamet fortsætter ufortrødent med at revolutionere moderne hudpleje og kosmetik med et stædigt fokus på sikkerhed, innovation og potente ingredienser."

Jeg har nu fået prøvet de to ansigtsmasker fra Mizon.

Den første maske som jeg prøvede var Mizon Intensive skin barrier eye gel mask. Det er en mask som går ind og blødgør, fugter og nærer området omkring øjnene og kinderne. Den er rigtig god til hvis man døjer med tør hud, linjer/rynker eller har mørkere rander. Resultatet udgør en mere ensartet hudtone, og huden fremstår mere glat og spændstig, især hvis man påfører en god creme på efterfølgende. (På billede til højre, kan du bl.a. se hvordan masken sidder på mig)

Du starter med at rense huden fra make-up rester eller andet, så tager du masken på og lader den virke mellem 20-40 minutter. Når den så har siddet det tid du ønsker, tager du masken af og massér det resterende ind i huden og slutter af med at skylle ansigtet med vand og påfører en god creme bagefter. Det anbefaldes at masken skal bruges 1-2 gange om ugen eller efter behov.

Den anden maske jeg prøve var Mizon dust clean up deep cleansing mask. Det er en mask som går ind og dybderenser samt blødgør huden. Masken egner sig rigtig godt hvis man døjer med urenheder, trist hudtone eller bare har brug for at gå renset huden godt igennem. Resultat skaber en mere klar og ensartet hudtone samt hjælper til at minimere udbrud på huden. Den er med til at rense porerne for makeup rester, snavs og døde hudceller og efterlader huden ren og frisk. (Jeg glemte at tage et billede med masken på, men kan fortælle at den skummer op i ansigtet, så man ser lidt fjollet ud)

Du starter med at lægge masken på en ren og tør hud, du lader den sidde på i ca. 5 minutter indtil den har dannet et fyldigt skum. Så tager du masken af og massér skummet grundigt rundt i ansigtet og bagefter vasker du ansigtet med rent og lunket vand. Det anbefales at bruge masken 1-2 gange om ugen eller efter eget behov.

Mizon forhandles i flere forskellige butikker, bl.a. i Matas eller Magasin. Du kan købe maskerne enkeltvis
(til dig der bare lige vil prøve det for første gang) eller i pakker på 8. stk.
Prisen på en enkelt er mellem 39-45 kr og pakkerne er mellem 250-300 kr.

Hvis i har flere spørgsmål omkring de to produkter eller andet, er i mere end velkommen til at skrive!

Likes

Comments

COPENHAGEN

Der er måske en del, der allerede har gættet det ud fra mit billede hvor jeg skal flytte hen.

Jeg flytter nemlig til København 🕊

Ja, der har været en del forvirring omkring mig det sidste stykke tid. Jeg har haft svært ved at
beslutte mig for, om jeg skulle tage og flytte over 100 km væk fra mine trygge rammer og prøve
at kaste mig ud i noget nyt, eller om jeg skulle forsætte med at bo her i Aarhus, som jeg har gjort siden sep. 2014.

Det kan tage evigheder at finde et sted at bo i København, og især når man kommer langt væk fra - skal man jo
også kunne få det til at fungere økonomisk og man skal virkelig være heldig hvis man kender til noget.
Jeg er heldigvis endt i en god situation, som gør, at jeg har fået mig et fuldtidsarbejde
i en vuggestue i Valby her fra d. 1. december.

Derudover har jeg en god veninde, som har sin egen lejlighed - her bor hun til dagligt med sin
roommate, men har været så sød og "tilbyde,” at jeg kan bo i hendes spisestue i en periode.
Det er jo en kæmpe hjælp på vejen, så det er jeg virkelig taknemmelig for!

Noget som allerede kan få mit hjerte til at banke hurtigere, er det med, at min familie ikke lige er omkring mig -
jeg er vant til at se min familie flere gange ugenligt, så det her er noget af en prøve.
Heldigvis er København ikke længere væk og jeg ved at min mor elsker København (hun er selv oprindeligt herfra),
så mon ikke hun skal finde nok undskyldninger til at besøge mig så meget hun og de andre kan!

Jeg glæder mig meget til at flytte derover på lørdag - og prøve at kaste mig ud i noget nyt!


Vi ses på lørdag, København!

Likes

Comments

COPENHAGEN

God aften derude!

Jeg var i weekenden i København og endte et smut forbi Glyptoteket. Jeg havde i ugen op til kommet i tanke om, hvor mange år det var siden, jeg sidst havde været der. Jeg huskede, hvor smukt og betagende det egentlig var derinde, så det blev lige lørdagsoplevelsen og det er jeg bestemt glad for!

Vi så de forskellige afdelinger med kunst og særudstillingen; Farao - magtens ansigt. Jeg nåede desværre ikke at tage billeder derinde, da der både var proppet med mennesker og grundet mit kamera var gået ud.
På trods af det, var det en super spændende oplevelse! Helt klart et besøg værd, hvis du er til oldtidens kunst og især Ægypten.
Og hvis man ikke er helt til det, så er glyptoteket jo også bare en oplevelse i sig selv!

"I særudstillingen “Farao. Magtens ansigt” giver Glyptoteket et smugkig ind i magtstrukturer, gudetilbedelse og hverdagsliv i oldtidens Ægypten, hvor faraoen herskede som en personificeret gud og ubestridt autoritet."

Udstillingen er der indtil d. 25-2-18, så der er masser tid endnu til at få oplevelsen selv.
Hvis man er under 27 år, koster billetten kun 50 kr og så køber man tillægsbilletten til 15 kr, så det er heldigvis ikke mange ekstra penge man skal smide i det. 65 kr i alt for en skide god oplevelse!

Likes

Comments

ABOUT ME

Hej og velkommen til min blog.

Jeg er ny i bloguniverset og har kastet mig ud i at skulle begynde at fortælle historier igennem mine billeder.
Jeg kommer primært til at blogge omkring oplevelser, serier, mad og mode - men alt der fanger min interesse kan ende op her. Min intuition er at dele ud af min inspiration, lære til mig og lære fra mig.

Jeg glæder mig til at komme til at vise hvem jeg er - starter lige ud med 10 hurtige facts om mig:

1. Min navn er Mia Priyal Falkner

2. Jeg er født i Indien, men blev adopteret til Danmark da jeg var omkring 1 år gammel.

3. Jeg er 22 år - fylder 23 år til maj måned.

4. Jeg har fra september 2014 til juni 2017 været udeboende i egen lejlighed i Aarhus.

5. Jeg ELSKER at se serier - alt fra kærlighed/drama serier som gossip Girl til krimi som criminal minds.

6. Jeg er et stort familiemenneske - jeg elsker at tilbringe tid med de mennesker jeg elsker allerhøjst!

7. Jeg har siden min 20 års fødselsdag begyndt at få flere og flere forskellige allergier. Jeg kan bl.a. Ikke tåle nødder eller en del frugter... nøj, hvor er det træls!

8. Jeg har siden min HF-tid tilbage i 2014, været sådan i tvivl om hvad jeg vil videre uddanne mig til. Jeg svinger dog mellem et par uddannelser og planen er jeg skal søge ind på uddannelse til sommer, så det bliver spændende hvilken en det falder på.

9. Hvad jeg simpelhent ikke kan gå ud af døren uden? Det må være mobil, læbepomade, nøgler, pung og parfume.

10. En fuldstændig ligegyldig fact, må være jeg slet ikke kan lide smagen eller lugten af karry!

Jeg ser frem til at tage jer med på min vej som kommende blogger!

Likes

Comments

@mia_priyaaal