Urspårad sockerdumpning

oj vad denna dagen spårade ur redan till frukost. Lite deppig efter vägningen och hungrig till tusen så spårade frukosten ut med över 300 kalorier. Att jag ens fick i mig allt är ett mysterium.

Efter frukosten började jag städa och tvätta samtidigt som kroppen började leva sitt egna liv tror jag. Helt plötsligt står jag med en stor vit Toblerone i handen och fullkomligt trycker i mig tre bitar. Jag vet fortfarande inte de var goda eller för gamla eller så. Visste inte ens att de fanns i huset.

Eftersom jag inte tänker mig för sköljer jag ner dessa med vatten. Något som jag som opererad inte kan/skall/bör göra.
Resultatet blir att sockret pressar ut i tarmarna och jag börjar tokdumpa. Hjärtklappning. Kramp i magen. Sus i öronen. Kallsvettningar. Illamående m.m.

Efter ca 30 minuter började dumpningen lägga sig och då dig ångesten över samtidigt som dottern börjar fråga efter mat. Börjar med maten samtidigt som jag bara vill träna, försvinna, vara smal, ensam...

Mitt i allt detta gick proppen till köket... Gråter så tårarna sprutar...

Gillar

Kommentarer

Chrizzan
Chrizzan,
Usch vad jobbigt med dumpning, hoppas du mår bättre nu. Jag har bara haft såna kramper en gång innan och det var när jag fick salmonella. Men nu gick det över på morgonen.
nouw.com/chrizzan