Magontet från helvetet.

Postad i: Dålig mat, Gastric Bypass, Stegmål

Jag har haft en jobbig dag idag. Planen från i morse gick inte riktigt hem... Vid 8 tiden fick jag väldigt ont i magen, långt ner i buken. Trodde först det var livmodern som gjorde så ont. Hade svårt att sitta, svårt att resa mig, kunde inte sträcka ut mig. Blev på riktigt orolig för att jag skulle gå sönder.

Antalet tankar som rusade min tankar var oräkneliga. Men några fastnade. När bajsade jag senast? Kan man göra sönder livmodern genom att träna med träningsvärk i just de partierna? Varför vill jag äta chips nu?

När jag funderat än stund i kaoset kom jag fram till följande. Det var minst två dagar sedan jag hade bajsat. Jag har inte ätit lika fet mat som vanligt = min opererade mage har inte fått lika mycket smörj/glidmedel som vanligt.
Jag har slarvat lite med att dricka vatten, även om jag dricker mer nu än förut får jag ju inte i mig lika mycket gratis vätska genom maten som vanligt.
Min kropp skriker alltid efter feta lövtunna chips när den vill öka på farten i tarmarna.

Slutsats - Jag misstänkte förstoppning och uttorkning.

Efter att ja drukigt extra vatten och en latte från vår kaffemaskin (blir alltid risig i magen av den) så var det dags att få det magonda att ge sig tyckte jag.

Men trotts att jag gjort nr 2 så blev det bara marginellt bättre. Över gick då till att lusläsa internet på "magont" när jag kom fram till jag borde vara död nu pga alla sjukdomar jag lider av.

Nu är det kväll. Jag har fortfarande ont i magen, men framför allt i samband med att jag blir kissnödig.
om det inte är bättre i morgon får jag nog gå till vårdcentralen...

Jag har inte nått mitt stegmål idag.
Jag har inte tränat.
Jag har vräkt i mig på tok för mycket melon nu ikväll.

Gillar

Kommentarer