Åh hjälp mig någon det verkar som man inte kan ändra bloggnamn och inte heller skapa en ny på samma email På nouw. Jag tycker nouw känns så himla praktiskt och jag öppnar alltid upp appen på ipaden så är man färdigt inloggad och kan bara slänga in ett inlägg i all hast! Får se hur man löser detta...

Här är lite inredning från HM Home. tjikade lite på nätet då butiken har öppnat i Vasa nyligen och är nog värd ett besök. Helt galen i såndär ananas skulpturer, fanns så många fina i malta som jag ville ha hem. Något annat skoj på kommande är en liten Ikea resa till Haparanda med Calle. Som en liten dagsutflykt i slutet på sommaren. Så taggad är jag! Då ska det minsann ätas köttbullar!

Likes

Comments

Ikväll dåja körde hem från skiftet en 9 tiden sken solen så fint över det gamla stället vi bott på 1 år.
Det väcker alltid så många härliga minnen när man kör förbi. Så mycket som kan hända på det året vi bodde där. Märkt också hur bra jag trivs av att bo mer centralt/centralare än mitt ute på en landsplätt hehe.
Mycket bra kan komma ur dåliga saker det ska man komma ihåg. Liksom everything happens for a reason, så klychigt men så sant!
vilken riktigt filosof jag är nu ikväll.

Likes

Comments

Tjola hej tjola hopp!
Nu var det ett tag senn igen, men till hösten när vardagen och allt annat kommer igång har jag på känn att jag kommer vilja blogga massor.
Först ute är nog verligen att byta bloggnamn. hehehe. Börjar kännas lite små pinsamt om någon tror jag lämnat dit.

Annars då, det händer så det räcker med flytten till nya stället och jobb som rullar på. Längtar att få inreda riktigt ordentligt!!! Så det verkligen känns som hemma. Matbordet och stolar gick jag och suktade efter länge och önskade innerligt att det skulle komma på rea och så kom den dagen då jag klickade in mig på Jysk och de var nersatt. Så glad!
o ja lampan fick vi nog högre upp änn så tog bara en stund (;


Här är då min nya Sambo & jag.

Likes

Comments

Glad måndag! Jag har börjat veckan med att lyssna på ett avsnitt måndagspepp med Hanna och Ellinor och bara försökt suga i mig allt. På senaste tiden har man känt sig lite negativ trots att så mycket roligt omkring en händer nujust. Vet inte riktigt vad det beror på. Men man har väl såna stunder också. Nu ska jag iväg och jobba för dagen!
Ha en trevlig start på eran veckan! :)

Likes

Comments

Har gått och blivit riktigt kär, i denna rörstrand serie- Mon Amie. Har aldrig riktigt förr samlat på någon servis eller liknande eftersom jag bara inte kunnat bestämma mig vad jag tycker om. Passligt till examen gåva fick jag några koppar ur denna serie och nu är jag helt såld på hur sommrig och härligt detta mönster är!

Likes

Comments

Tänk att det redan är onsdag denna vecka. Vilket betyder att jag är ledig fram tid midsommar afton dagen.
Har inbokat fransfix hos Amanda på dagen och så borde jag springa in via instrumentarium och köpa linser om jag vill se något på Jaro-Gävle matchen vi hade tänkt gå och kolla idag. Min första Jaro match borde det vara,hehe. Bättre sent än aldrig.

Lite om förra helgen då i Vasa. Killarna kom ut ur det militära så var ut en sväng i Lördags och då träffade vi på Iiro från temptation island. Hehe har ju faktiskt följt med denna finska dokusåpa fast jag inte brukar gilla dom finska såporna. Så han var riktigt trevlig det lilla han sa och hade lika stora kinder som på tv.

Hittade detta fina telefonskal och börs inne på Glitter. Länge kollat på något i marmor mönster så nu var det dags att slå till!

Igår var det också talko på att få upp det stora tältet till midsommar och efter blev det talko-kaffe. (;

Ha en fortsatt skön vecka!

Likes

Comments

Startade veckan på bästa sätt med Lina på ärenden och sallad på Skorpan mellan jobbskiften.
Skorpan måste nog vara en av de mysigaste platser här i nejden, och så har de alltid så pratsam och trevlig personal så man går alltid därifrån riktigt över glad!

På sistone har jag verkligen tänkt på hur viktig kundservice är! Den helgen då vi var över till Sverige märkte man nog stor skillnad, speciellt då man kom tillbaka och endel kassörskor inte ens säger hej här i landet. Kan det vara därför det menas att vi mår så dåligt i Finland som vissa påstår, man är så mindre öppen med att prata med random folk. Glada människor gör människor glada så enkelt är det!

Det blev också av en väldigt sommrig (men ack så kall) gamla hamn picnic.
Det blev mycket äta de av mina examensfest rester, inte mej emot (;

De här sista bilderna säger väl säg själv. Har testat på lite ny hudvård då min hud kändes riktigt knas här före.Sved, var torr och irriterad, till och med brännande känsla. Konstigt nog minns jag att jag haft så förr, jyst denna månad för något år sedan. Då var det faktiskt så att Lina kom med mig och så gick vi skogspromenader för att huden skulle få riktigt frisk luft, haha och trodde det hjälpte. Har faktiskt ingen aning om det hade nån större inverkan sist o slutligen att tråda på i Larsmo skogar. Placebo effekt månne ;)

sist och minst mina små gelnaglar som jag inte skrivit om som hållit så bra nu i över 2 veckor,
gjorde dem hos Cosmetique före examen. Så nöjd!
Skulle jag välja skulle jag nog göra dem varje månad, då de hålls så enkelt fräscha och man behöver inte fundera alls på att vara försiktig. Har minsann diskat,skurat, tvättat mm me dessa.

Likes

Comments

Hejsan, vissa dagar går inte alltid som man tänkt sig. Möjligtvis idag nämligen.
Än en gång har jag varit på resande fot ner till Helsingfors för inträdes prov för skolor till hösten,
och tyvärr gick det inte riktigt vägen denna gång... Det känns så absurt då man verkligen bara vill
studera nu just och är så inriktad vad man vill och känner sig så motiverad att man inte vet vad. Det konstiga är också att jag
tyckte provet gick bra fast vi inte fick se resultaten.

Så vid den stora infon vid stationen fick nog hela VR personalen och resenärer se tårar som flög kunde inte hålla mig längre då vänner skickade
uppmuntrande ord och citat. De spricker ju alltid då nån ska försöka trösta en och börjar säga snälla saker.

Får se hur hösten kommer se ut för en nu då, det är ett litet frågetecken ännu. Hur som haver blir det nog säkert riktigt bra ändå och nya
dörrar kan öppnas. I alla fall så började jag på en ny arbetsplats i måndag och WoW vad jag tror jag kommer trivas, så det nu blir något positivt i detta inlägg, hehe

Nu då jag kommer hem ska jag verkligen hållas hemma!! Känns som jag levt i en Väska den senaste tiden. Umeå och så hesa och så några dagar i vasa och hem och sen åter till vasa och så hem och så hit ner nu igen. Knappt hunnit packa upp förenn deska packas om.

Likes

Comments

Mia