Dream. Plan. Do.

God kväll vänner. Kände för en uppdatering såhär mot kvällen. Så himla rogivande på sina sätt där man själv kan reflektera över dagen. Tycker just nu det är mysigt att skriva av mig samtidigt som tröttheten är enorm. Energin föll pladask vid ca 18:00 redan. Får nog bli en tidig kväll för sängen idag. Om jag inte lyckas somna i soffan dvs redan efter detta inlägget haha.

Dagen fick kickas igång runt åtta tiden imorse. Därefter var det en lugn förmiddag med lite förberedelse inför videosamtal. Den första av alla kommande med kursansvarig och klasskamrater (Hade en kursintroduktion för den nya kursen som startar idag). Annorlunda och lite sådan där små konstig känsla uppstod i kroppen men det ska nog gå bra detta. Vart sådan skön sinnesstämning när inlämningsuppgifterna från förra kursen skickades in under fredagen förra veckan. Trodde vid en tidpunkt att jag inte skulle hinna med allt men lyckades få ihop det. Jag har så himla lätt att dra täcket över huvudet annars när det möts med motstånd där längs vägen. Har därav ett nytt mål från och med nu i April tills sista inlämningsuppgiften, innan sommarledigheten tas vid.

Dream. Plan. Do. Att först visualisera vad det är som jag vill förverkliga, planera upp bättre vad som ska göras och när det ska göras. Sen är det bara att göra det! Hålla sig till planen så att säga.

Tänkte återkomma förresten om huruvida det gick med dem andra målen. Inlägget finner du Här. Tills dess ha det gott.

Kram. M.

Gillar

Kommentarer