Andas

Var alldeles för lång tid sen som jag satte mig ner för att skriva en tacksamhetslista. För att kunna se de fina bitarna i livet behöver kroppen och tankarna stanna upp. Jag har inte kunnat släppa taget om saker när den där inre rösten gripit sig fast. Ja den där rösten som inte är något vidare snäll och spiller ingen tid på klagandet. Uppskattningen för stora som små saker kan uttrycka sig i varierande former. Att fira sina vinster kan vara en av dem, vara varsamma med oss själva eller när vår känsla ökar av glädjen för livet. Här kommer därför 3 saker jag håller hårt om dessa dagar och är glad för.

1. Står inför en del nya utmaningar i dagsläget. Inte bara med pluggandet och i skolan utan även med jobbmöjligheter. Fått erbjuden tjänst och därmed tackat ja till ett semestervikariat i sommar. I 10 veckor kommer mitt schema vara fullspäckat. Att få in en fot på en ny spännande arbetsplats inom relativt nytt område ska bli riktigt kul.

2. Nu vart det några dagar sen men den glädjen håller i sig då jag och Daniel firade vår årsdag tillsammans. För exakt en vecka sen, den 22 april firade vi som par fem år tillsammans. Värmen sprider sig inombords när jag får mötas av hans varma leenden. Så glad för honom.

3. Platser som den på bild där du bara kan vara. Andas ut. Pratade om det med en vän för två dagar sedan. Platser man trivs på, helst skulle vilja bosätta sig eller bara rent av uppskattar. Min syn på att bo på landet eller närmare staden har förändrats mycket genom åren. Båda har sina bra och sämre delar. Skulle i dagsläget inte kunna tänka mig bo någon annanstans. Gillar hur mitt emellan allt är här.

  • Listor

Gillar

Kommentarer