upp upp och iväg

Hej!

Just nu sitter jag på flygplatsen i Toronto och väntar på mitt flyg som ska ta mig till Miami. Jag är så himla spänd. Första flyget från Köpenhamn hit gick superbra, förutom lite förseningar. Somnade som vanligt innan planet hade lyft och vaknade av att vi landade 8 timmar senare. Skönt! Väl i Miami blir jag hämtad av min Coach och åker sen till skolan och campuset, där jag ska bo också. Delar rum med en tjej som jag inte känner sen innan, ska bli spännande att se hur det blir då jag aldrig bott liknande innan.


Mina förväntningar och tankar med denna bloggen är att jag ska skriva om mina upplevelser och tankar som jag har här. Kan vara kul att ha för sig själv men också kunna kommunicera och hålla er uppdaterade. Första månaden är det bara pre-season vilket innebär sjukt mycket (fys) träningar och ingen skola. Ska bli så kul att lära känna tjejerna i laget och få en vardag och rutin där. I mitten på september (tror jag) börjar skolan och jag ska läsa Business Marketing Sports Management, det är ungefär det jag läste på gymnasiet också så det känns som en bra inriktning!


Har förberett mig med skräckblandad förtjusning för att lämna Sverige men samtidigt så är jag himla redo för att göra detta. Så klart jättejobbigt att lämna alla jag håller kärt men sen finns ju alla bara ett sms eller samtal bort. Dessutom kommer jag ju hem emellanåt nu i jul så det är inte jättelänge innan jag träffar alla igen. Är såååå taggad på att få min vardag där och få uppleva det man annars bara sett på film. Har också lovat att jag ska filma lite så vi får se om det kommer så småningom hehe, känns märkligt att dra fram kameran direkt och köra en Linn Ahlborg vlogg första dagen.


Stora kramar och hälsningar från mig,

nu boardar vi!


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229