tre månader

ÅHHHH HEJ på er!

Så glad och peppad just nu. Har haft full rulle på sista tiden, med massor roliga grejer. Vi har spelat slutspelsmatcher, hängt på stranden, shoppat, gymmat, åkt buss till matcher... osv. Verkligen varit feel-good dagar många av dagarna. Sen stannar man upp ibland och får lite hemlängtan. Saknar alla hemma sååå mycket. Hade varit mysigt att krypa upp i soffan mellan mamma och pappa eller bara skratta och tramsa med kompisar. Tack gud för facetime dock! Trivs så klart väldigt bra här och är tacksam för min nya "familj" här but there is no place like home.. <3

Har haft ledigt från skolan några dagar eftersom vi åkte rätt långt till semifinalen så missade vi några veckodagar också, klagar inte. Mid-term veckan är över och betygen satta för halva terminen. Känns så sjuuuukt att jag redan varit här i tre hela månader. Exakt tre idag!!! Är så glad och stolt att jag faktiskt valde att göra detta. Har alltid haft en stor och bred comfortzone och sällan varit rädd för förändringar eller utmaningar, men måste ändå erkänna att det varit tufft att lämna allting för något helt nytt.

Har hängt med Hanna och Nadja, två svenska tjejer, från en skola här i närheten! Superkul att lära känna dem och prata lite svenska igen hehe. Har verkligen gått över till engelska nu, tänker endast på engelska. Sjukt att det ändå har gått så snabbt. Å andra sidan har jag väl inte haft något val, då jag inte haft någon svensk här förutom på telefon.

Senast jag skrev sa jag att jag skulle försöka vlogga, men vet inte riktigt hur bra det blev. Tycker det känns märkligt att prata med "ingen" och sen undrar jag om det ens skulle vara uppskattat av någon. Den kommer i ett enskilt inlägg. Strunt samma, kul att ha själv sen i framtiden kanske. Lägger i vanlig ordning upp massa bilder så ni får se och inte bara läsa!

Här hade vi Halloween practice, Anna & jag var boxare...
Skrattar massa!!! Ej glömt

"Smoothie with Strawberries, Mango, Ginger, and a scoop of happieness"

Såhär ser det ut bredvid dormet, en perfekt 4 mile sträcka att springa på!

Strosade i Brickell med Nadja och Hanna, och Hanna köpte en ny mobil.

Charmigaste med skolan måste vara att det är så många djur som springer omkring, vi hittade en gooollig kyckling som tappat bort sin mamma och syskonen, så vi volontärade att hjälpa den. Var säkert inte ens rätt familj vi satte ner den vid

Hör och häpna, att Fräs skulle börja göra sallader och faktiskt tycka om dem trodde ni aldrig va!

Saknar dig så jag går sönder.

Sak vi gärna gör på kvällarna är att gå till Walmart, ett helt äventyr att gå dit, sjukaste matbutiken jag varit i. Tänk er Ica Maxi x 10 ungefär.

gänget <3

Pregame selfie med mindre pjåkig utsikt
Soluppgång på morgonträningarna... LEVER för detta
Soluppgång på lediga mornar, vid havet, lever ännu mer ❤️
Kramis på er!! Och håll utkik efter min vlogg <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229