Thanksgiving

Godkväll!

Tacksam ska man vara för allt livet ger en, men i USA är det ju till och med en holiday. Thanksgiving var igår och den spenderade jag med några i laget och lite andra kompisar. Det var SÅ trevligt, roligt och avslappnat! Vi började fira vid 2 pm (14:00) med BBQ, lekar och trevligt med dricka. Mat serverades hela kvällen och det var så himla gott, vi var utomhus och dansade in i dimman. Fick lite midsommarkänsla av firandet, nu var det inte på det traditionella Amerikanska viset men jag tror ändå jag hade gillat vårt sätt bättre hehe.

Idag (Fredag) har det varit black friday, och det är ju inte som hemma i Sverige där det är black week och weekend och allt vad det är, med 20-30%.. Nejnejnej. 80% pratar vi här, och bara under dagen idag. Folk som köat sedan igår kväll, och hundra meter långa köer. Helt sjukt!! Jag gick till ett mall bara för att se hur det kan se ut, eftersom jag hört så mycket om det, men köpte inget. Satte mig hemma vid datorn och beställde istället. Dessutom är det cybermonday på måndag, vilket ska vara ännu sjukare rabatter, vi får se om det blir lite mer shopping då.

Annars har jag gått en lång prommis i solnedgången med en podd i hörlurarna och sen körde jag ett HIIT pass hemma, innan jag lagade chili con carne till middag. Gjorde extra mycket och frös in så jag kan ha matlådor, mums!

Klockan är bara straxt innan åtta, men jag har bäddat ner mig i sängen efter en lång dusch. Ska försöka hitta någon mysig film och snacksa minimorötter. Har förresten blivit helt BESATT av TikTok, bästa appen som finns!!!! Kan sitta timmar och bara skrolla.. (sök hjälp)

Har hunnit med stranden några gånger under veckan också, mest det jag gör nu haha.

Hoppas ni får en helt underbar helg, kramis!!


Gillar

Kommentarer

Aaron
Aaron,
Your celebration was better! <3 I mean, what I don't like about the traditional way I could sum up in one word - excess. Excess eating, excess shopping, and to see people go stand in line and then trample others to save a few bucks on another t.v. or whatever, in some ways represents the nadir of our culture, and has twisted the original rationale of pure gratitude into a circus of hyper-commercialism and all this, in a moment when the world drastically needs to consume less and less to save the planet. I'm no saint, but I really try to do things differently if I feel strongly about it.
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229