stranden (skräll)

Nej men TJA!

Update sen senast; inget särskilt. Har haft helgen ledig, varit på fotboll med Nadja, stranden med Anna, gjort läxor (!!).. etc.

Nu börjar alla final-projects i alla mina ämnen, vilket börjar bli stressigt. Här läser man en kurs per termin, och inte på ett helt år, som det var i gymnasiet. Sjukt högt tempo på grejerna, men drivs ändå av det så jag trivs. Stressigt så klart, men ärligt talat inte omöjligt att fixa för en handelselev från MIG, så det är nog rätt okej.

Anna och jag var på stranden i helgen, och valde att promenera hem efter, sååååå himla fint, passande i solnedgången. En ordentlig promenad men så värt. Maffiga villor och snygga bilar, omringat av palmer, båtar och häftiga frontyards. Coolt, och motiverande haha. Annars har det inte hänt så mycket, sista veckan med fotboll, i helgen är det Nationals och sen är det (fotbolls)träningsförbud fram till januari. Också bara dryga månaden kvar tills jag åker hem i jul. Längtar. Ska passa på att sola satan så jag blir brun och fräsh <3.

Amanda kommer hit i helgen och stannar en vecka, över thanksgiving break. OjojojOJ vad roligt vi ska ha. Massa kul saker planerade och förhoppningsvis (((några sköna fyllor)))

KRAM vi höressss

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229