Skola...

Sitter i detta nu och väntar på skolbussen. Haft lektioner hela dagen från 9 till 18. Hade en superbra träning imorse vilket kändes jättekul! Nackdelen är dock att vår träning slutar 9 och det är då lektionerna börjar, så blir alltid stressigt i duschen och sen att gå till skolbyggnaden. Men våra lärare vet också om det så vi har tillåtelse att komma sent. Har ju som sagt bara skola på tisdagar och torsdagar, så jag ska inte klaga.

Orkade inte promenera hem idag och ingen med bil slutar samtidigt som mig så jag satte mig ute och väntar på bussen som kör mellan dormsen och klassrummen. Verkligen börjat få koll på sidan vi använder för läxor och uppgifter, samt våra digitala läroböcker, sjuk lättnad. Var så stressad och lite ledsen för det i början för kändes som jag skulle halka efter för jag inte hade använt mig av den sidan förut, och den är rätt komplicerad.

Imorgon har vi träning 06:30 på morgonen som vanligt men är lediga på eftermiddagen och ska istället med alla andra athletes på skolan ha ett infomöte i aulan om allt mellan hur man går till väga när man missar en class för match eller träning, när man har tid hos sjukgymnasten under lektion, till drogtester och 72-timmarsregeln för alkohol. Vi har redan gått igenom det mesta med våra tränare när vi kom hit men det är tydligen mandatory så det är bara att bita ihop och lyssna på det samma igen!

Ha det fint, hörs!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229