Sen sist

Här har det ekat tomt ett tag.. mycket har hänt sen sist och har helt enkelt inte haft tid.
Men ska försöka wrap it up med hjälp av bilder.

Vi åkte till south beach och skulle gå en promenad, vilket slutade i havet eftersom det var så sjukt varmt! Väldigt roligt och mysigt❤️

Vi hade en ledig dag och åkte till Hollywood beach hela laget. Var i princip bara vi på hela stranden, väldigt roligt! Efter ett tag kom några från vårt herrlag från skolan också dit och vi spelade lite i sanden innan vi åkte hem igen.

Vi har haft väldigt mycket matcher och fotograferingar, intervjuer och sociala-medier-dagar. Inte som hemma i Sverige där vi spelar en, max två matcher i veckan utan här är det minst tre i veckan, oftast fyra. Innan varje match så ber vi, vilket jag aldrig gjort innan men såklart är jag med på det här i respekt till laget och deras tro. Det kändes lite märkligt i början men har nu även det blivit en del av rutinen.

Har hängt mycket med gänget. Yali, Anna och jag kommer verkligen bra överens och är så glad att jag har dem, speciellt i lägenheten, eftersom jag inte alls klickar med tjejen jag delar rum med. Vi har gymmat, handlat, spelat spel, snackat skit och skrattat tills vi gråtit. Börjar också kännas så naturligt att prata engelska, det flyter på och märker hur jag börjar tänka på engelska och räkna på engelska och så vidare... blev också lite stolt över mig själv när jag pratade med sjukgymnasten som blev överraskad när jag sa att jag var från Sverige, eftersom han inte alls hörde min dialekt. Kul!!

Har också fortsatt hänga med Hannah, världens roligaste tjej! Har verkligen så roligt med henne och hon är så okomplicerad, jämfört med vissa andra i laget. Med vissa känns det som lite kulturkrock, eftersom de är uppväxta med andra regler, uppförandekoder och sociala koder helt enkelt. Hannah är från Brazilien ursprungligen men har bott här några år, men är väldigt lik mig i tycke och kulturmässigt. Skitsamma, väldigt härlig iallafall!

Sist men inte minst, så har vi spelat våra första matcher som räknas! Vunnit 2/2. Vi åkte hela vägen till Mississippi, vilket var 20h i buss, en väg. Bodde på hotell i 4 nätter och spelade två matcher och tränade 2 ggr. Däremellan hann vi inte göra så mycket mer än att äta och sova, vi hoppade i poolen efter en träning men annars var det väldigt tajt schema. Det var något bland det mest påfrestande jag har gjort, att sitta i en van så länge. Vi kom hem igår natt och fick sovmorgon, men endast för att spela match på kvällen.

Matchen var väldigt dålig från vår sida, vi ledde med 1-0 fram till 70’ där vi släppte in 1-1 och kort efter det 2-1. Rättvist men ändå inte för vi kan spela så mycket bättre.

Imorgon väntar morgonträning och sen stretching på eftermiddagen, för en ny match på onsdag. På torsdag morgon väntar (tyvärr) samma bussresa som vi gjorde helgen som nyss var. Denna gången (ännu mer tyvärr) två timmar längre och en dag mer. Planen är att vi kommer hem natten till tisdag och skolan börjar 9:00 på tisdag, så förhoppningsvis klarar vi oss undan från förseningar.

2 väldigt jobbiga och påfrestande veckor men efter det är bortamatcherna kortare. Ändå skönt att ha gjort de två längsta resorna i början av säsongen.

Vi hann också vara ute! Inte riktigt min typ av klubb men det var en upplevelse ändå. Var helt sjukt mycket kändisar på samma klubb som vi var på, också ett helt annat sätt att festa på än vad jag är van vid från hemma i Malmö. Samma sak med musiken. Vi var några i laget som stack ut tillsammans och hade en viphörna, som en i laget kände någon som kände någon hade fixat. Kändes lite som slöseri för de kom in med massa drinkar och skyltar (så roligt dock!! Vårt lag heter ASA) men ingen av oss drack annat än vatten så vi fick nästan dåligt samvete. Aja, kul upplevelse men inget jag känner behov av att göra snart igen. Ni ba aa de kan du inte för du har inte ledigt förrän november :))


Nu ska jag sova, massor kramar till er!
❤️❤️❤️❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229