POOLDAY

Hejhopp från ett soligt Florida!

Kommer precis in genom dörren efter en heldag vid poolen. Vaknade tidigt och fick för mig att köra en 1000-situps challenge. Så jäkla jobbigt haha... Men klarade det! Tog ca 1h. Tycker det är kul att göra någon slags utmaning varje dag. Alltså en sak att göra, inte typ "idag ska jag vara positiv" eller så. Känns skönt när man har ett mål och kan genomföra det! Försöker göra det så ofta som möjligt. Efter det placerade jag mig iallafall i poolen och spenderade resten av dagen där, fram till 5 pm. Mysigt. Nu ska jag sätta mig och fortsätta jobba på en presentation jag ska göra i skolan på torsdag, om Sverige faktiskt.

Igår var jag hemma hela dagen och myste med kompisar, åt gott och kollade LSU-Alabamas football matchen. Fattar typ fortfarande inte alla regler i den sporten.. Drog till gymmet på kvällen och somnade sen skönt i rimlig tid.

Fredagen spenderades på stranden heeeela dagen, det var såå trevligt! Åkte dit med Shonie och vi hittade flera nya kompisar haha, känns så annorlunda jämfört med Sverige, här går alla bara fram till vem som helst och börjar snacka. Skitkul! Laddade ju upp min lilla vlogg också, hoppas det inte blöder i era ögon <3<3 Ska iallafall fortsätta göra lite videor och sånt, men mest också för att ha kvar sen när jag blir äldre. Lite som dagbok, men vi vet ju hur ogärna jag skriver egentligen, så videoform blir nog bäst!


Rundar av helgen såhär, hoppas ni haft ett toppen avslut på veckan och (ni som har) har firat era pappor ordentligt idag. Önskar jag kunde krama min Bubba idag! Men åker ju hem till jul snart......

Puss!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229