Lever än (OJ vad långt det blev)

HEJ och välkomna till en nystart <333

Har haft fullt upp sen senast. Vår säsong har börjat på riktigt och vi har spelat 4-5 matcher i veckan, skolan har börjat och läxorna haglar över mig.

Tre veckor sen var ju Orkanen Dorian och härjade här i trakterna vilket gjorde att vi var under lockdown, alltså fick vi inte lämna vårt rum. Vattnet försvann och elen också emellanåt. Såhär var det i 5 dagar. Var väldigt påfrestande och obehagligt men vi gjorde det bästa av situationen och spelade spel och emellanåt smet vi in i andra rum och lärde känna bland annat fotbollskillarna och lacrosskillarna, som vi har hängt med väldigt mycket på sistonde.

Vi missade med detta första veckan i skolan och fick ta ikapp vecka 1 samtidigt som vecka 2 började och alla system och böcker var nya så det var absolut jobbigt. Men nu har jag fått ordning på rutinerna och läxorna är gjorda! Har ju bara skola 2 dagar i veckan vilket är väldigt skönt. De andra dagarna har vi oftast flera träningar eller matcher så det blir inte jättemycket ledig tid. Vilket också gör att det känns lite mer som att jag faktiskt bor och lever här nu, och semester känslan är borta. Uppskattar varje ledig minut där jag kan ringa hem, vila benen eller bara mysa med mina roomies.

Fotbollen har gått uppåt i raketfart och jag är just nu mitt bästa jag! Har verkligen lossnat för mig i vissa sekvenser som jag haft svårt med under längre perioder. Är så himla nöjd med min tränare här! Han ser allt och hjälper och försöker verkligen lära en som individ det man är mindre bra på och försöker vässa till det man är bra på, till ännu bättre. Har utvecklats otroligt mycket och det är väldigt roligt att spela så mycket som vi gör, även om kroppen numera går på extrabatteriet.

Jag har också fått en ny roomie! Det funkade inte med fransosen längre, som jag delade rum med förut. Vår coach märkte att ingen var riktigt nöjd med det i vårt rum och det blev konstig stämning, även i laget. Så han tog ut henne och satte in en tjej som heter Annie, som är så himla snäll och rolig! Känns super.

Droppar bilder för att försöka wrappa up allting sen ni senast hörde från mig. I alla fall så ska jag försöka uppdatera flitigare här igen nu när jag fått ordning på livet igen.

Väldigt mycket fotboll som sagt....

Men lite mat också!

KRAM så länge! ❤️
Fridis

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229