home sweet "home"

Hejsan!

Sitter vid matbordet och har precis ätit ett mellanmål med Yali och Anna. Hade ingen eftermiddagsträning idag utan tittade istället på matchen vi spelade mot FIU i tisdags. Skönt med lite träningsledigt om inte minst för jag börjar känna mina baksidor. Fick massage och stretching så ska nog bli bra snart igen!


Har inte hänt något speciellt sen senast, dagarna ser rätt lika ut med träningar, matcher och sömn... Vi har dock ändrat om i lägenheten, städat och diskat allt som fanns här och köpt det som fattades. Skönt att få göra det lite hemtrevligt så det faktiskt kan kännas mysigt när man hänger här. Hade gärna satt upp lite kort på kompisar och familj hemifrån! Har ni någon bild, skicka ;) ska försöka hitta någonstans att skriva ut dem på.


Igår hade vi en poängjakt i laget, som faktiskt var väldigt rolig! Varje grupp hade ett tema på utklädnad också, vi var gangsters.. Var rätt simpla och enkla saker att göra på listan men det var tidsbegränsat rätt tight så det gjorde det hela svårare, och roligare. Nu tänkte vi tre spela lite pingis i dormet, vi hörs nästa gång <3

kramar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229