Första matchen och helgen

Hej på er!

Nu är klockan 21 och söndagen börjar även den gå mot sitt slut, vilket betyder att jag har varit här i en vecka nu. Känns på ett sätt som om det redan har gått ett halvår, men också som om det har gått typ 2 dagar. Börjat få rutiner och vanor, lärt känna alla i laget och fått bra kompisar. Första veckan har varit vääldigt påfrestande både psykiskt och fysiskt. Sjukt stor omställning för kroppen tidsmässigt och klimatmässigt men också såå himla mycket nya intryck och känslor. Just nu trivs jag bäst med Anna och Hannah, mina klippor här! Tycker också det är skönt att prata facetime och venta med kompisar hemma även om det gör att saknaden växer lite. Det som är mest jobbigt är att jag inte klickar med min roomie (hon jag delar rum med) alls. Hon kan inte engelska så vi måste kommunicera på google översätt och är en väldigt krävande människa. Utan att vilja prata dåligt om henne så menar jag bara att vi inte kommer överens så bra. Skönt i det är dock att jag bor i samma lägenhet som Anna och Yali som känner likadant och det går att ”fly undan” henne.

Under lördagen spelade vi en tidig träningsmatch 7:30 som vi vann!! Jag är ju ytterback hemma i Sverige men tränade som mittback senaste 3 dagarna här och fick även starta som det i lördags. Ovant också att vi spelar på 3backslinje här men det gick faktiskt riktigt bra! Också något bland det jobbigaste jag har gjort med tanke på värmen. Jag fick iallafall spela 90 minuter varav jag klev upp som vänsterforward de 25 sista. Blev MVP vilket var ett riktigt skönt kvitto på träningsveckan som varit och gav mig en extra kick inför kommande vecka.

När vi kom hem från matchen möttes vi tyvärr av en översvämning på vår toalett och det var avloppsvatten på hela golvet. Vi ringde runt och fick hjälp med moppar och luftrensarspray av andra i laget men det inte förrän idag (söndag) vid 12 kom det en avloppsrensare som i princip plockade isär toaletten för att fixa problemet. Så istället för att åka till stranden på vår första lediga dag, som planerat, så ägnade vi den åt att städa, vädra och tvätta lägenheten.

Nu ikväll har Anna och jag lagat mat, spelat pingis, kollat netflix, satt ansiktsmasker och bara myst. Imorgon ringer klockan tidigt igen och en ny träningsvecka med 2 matcher väntar!

För att summera:
Veckans bästa - matchen! Var skönt att det jag gått och varit nervös för mest lossnat och var roligt.
Veckans sämsta - lätt toalettupplevelsen, vidrigaste!!!!

Vi hörs!
Kram ❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229