Busy week

Hejsan! Veckan som varit har varit väldigt rolig och har varit så glad.

Hade skola tisdag och torsdag som vanligt. Utöver det har jag varit på killarnas fotbollsmatch och stöttat, vi kollade på amerikanska football laget och så klart själv spelat match! Det är verkligen sån stor skillnad på att gå på match här och hemma i Sverige. Här är det nästan hela skolan som går på matcherna och hejar, det är nästan fest på läktaren i pauser med musik och dans, cheerleaders och ramsor. Precis som i filmerna... det är så himla kul och alla man känner är där!

Anna och jag åkte till både Ikea och Dolphin Mall igår, fredag, för att shoppa lite nytt. Vi hade även turen (oturen) på vår sida och de flesta butikerna hade sjukt mycket nedsatta kläder och skor. Med Anna var jag också på stranden i veckan och sprang och sen drack vi smoothie i solnedgången, så mysigt!!

Vi fick lördagen (idag) ledig från träning, så klart blev jag sjuk igår :-) men det hindrade inte oss!!! (ni ba aa vet) iallafall så skulle en av lacrosskillarna ha fest vilket vi inte tackade nej till.

Vi kom hem rätt sent så imorse hade vi en slö morgon och åt en mysig frukost tillsammans men nu ska vi bege oss mot stranden. Har fortfarande lätt feber men känner mig okej så tänker utnyttja vår lediga dag. Imorgon är det morgonträning igen och på måndag väntar match!

Ha en trevlig helg, kram!!


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229