Andas Miami

Hej!

Två dagar har snart passerat men det känns som en hel vecka. Har hunnit med att göra så mycket, känna så mycket och fått 1000 nya intryck.

Jag kom fram i söndags natt och blev hämtad av lagkaptenen och tränaren på flygplatsen som körde mig till dormsen. Blev väl bemött av mina roomies Anna, Yali och Sabiha. Anna från Alabama i USA, Yali från Puerto Rico och Sabiha från Frankrike. Vi delar på en lägenhet med två sovrum, två garderober, ett kök och ett badrum.


Direkt på måndag morgon ringde klockan innan solen hade gått upp och vi körde till träningen. Vi hade fystester och jag klarade 2/3 och hade över 80% på den sista jag inte klarade, vilket var kravet för att bli godkänd. Efter det, vid 10, åkte jag direkt till skolan och skulle fixa mina sista papper lite snabbt, vilket resulterade i att jag var kvar där till 7 på kvällen, med en paus för träning från kl 1-3. Fick göra två engelskatest, ett mattetest och skriva på massor med papper och formulär. Fick 468 poäng av 480 på mina prov vilket kändes sjukt kul. En hel dag på skolan med träningar och utan mat gjorde att jag tillslut fick ett litet sammanbrott och bara ville hem. Kommer säkert hända fler gånger speciellt nu i början, när allt är så annorlunda, nytt och konstigt. Men Hannah, en tjej i laget, fångade upp mig rätt snabbt och tog mig för att äta och efter det kändes det så mycket bättre. På kvällen åkte jag med Anna och Yali för att handla lite till lägenheten och såklart lite mat. Fick sedan rätt på mina grejer, sängen och sorterade in mina kläder i garderoben. Skönt att få det gjort och kunna göra det lite hemtrevligt i läggan.


Idag, tisdag, hade vi också tidig morgonträning med två fystester som jag också klarade. Sen spelade vi internmatch som filmades, som vi ska titta på straxt. Efter träningen väntade isbad vilket nog var väldigt behövligt. Åkte hem och fick i oss mat, snart ska vi bege oss till träningen igen för dagens andra pass och efter det titta på internmatchen. Ikväll har vi antingen ledigt från träning eller gym.


Saknar såklart alla hemma men förutom det så har jag det bra, börjar trivas och känna mig trygg med laget, alla är verkligen så schyssta och roliga. Hoppas ni har det bra!

See you in a bit!

Fridis

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229