1 : Diy Eyeliner
Vis du bare vil gjøre litt morsomt med en eyeliner eller bare trenger en eyeliner. Så kan du ta en vanlig fargeblyant i den fargen du vil ha eyelineren din( husk å se om den er NON toxic) Så tar du den i et glass med varmt vann i ca 3 min. Der har du eyelineren din.

2: Fort Contour
Ta contour sticken din og lag et tre tall rett over på slutten av Bryne ditt. Jobb deg ned til din jawline til det blir et 3 tall

3: Oiljete hud
Vis du blir fort oljete etter en lang dag med sminke så bruk blotting sheets. For de tar ikke av sminken din bare oljen. Vis du ikke har det kan du bruke toalettpapir for det virker det samme som blotting sheets. Husk ikke putt på mer pudder for det blir bare være for den oljete huden din.

4: Hvordan finne foundation fargen din
Vis du kjenner deg selv i dette så vet jeg hvordan, for det vanskeligste er å finne fargen din. Når du tror du har funnet den så er enten for mørk eller for lys. Så for å finne din farge så må du teste foundationen på halsen din ikke fjeset eller hånda di.

5: Concealer og Foundation
Ta på foundation før concealer for da trenger du ikke å ta på så mye concealer enn det du trenger.

6: Hårnåler
Er du lei av at hårnålene altid sklir ut av håret? Ta å spray dem med hårspray før du setter dem i håret.

7: Parfymelukt lenger?
Ta på litt vaselin på de stedene du skal ta på parfyme. Da holder parfymelukten lenger så du ikke trenger å spraye så mye hele tiden.

Likes

Comments

Hei! Og velkommen til min blogg. Jeg heter Mia Kvam og jeg kommer til å legge ut ting om sminke,klær og lifehacks osv.. så vis du liker det så er det bare å følge meg. Jeg liker hacks og sånn så mitt første blogginnlegg blir da noe med hacks👍🏼

Likes

Comments