Hey people.

Da bloggen er rimelig ny, vil jeg give jer en chance for at lære mig lidt bedre at kende. Så her kommer der 10 fact om mig.

Jeg er genert

Jeg er nok lidt genert, mest hvis jeg skal møde nye mennesker. Jeg har det med altid at tænke det værste, altså hvad tænker folk om mig, hvad hvis de ikke kan lide mig osv. En ting som du og jeg altid skal huske er, hvis de ikke kan lide dig for den du er, er de ikke det hver. Lav aldrig om på dig selv for andres skyld.

Arbejder bedst underpres

Jeg udskyder endelig ikke mine ting, jeg er bare meget langsom. Men hvis jeg fælger mig presset kommer der gang i den, og jeg tænker næsten mere klart under pres fordi jeg ved at jeg skal prestere. Sådan har det været gennem hele min eksammens periode.

Har altid elsket sport

Sport har altid været på top listen. jeg elsker at bevæge mig og være i gang. Har gået til fodbold, hvilket ikke gik så godt haha. Jeg har gået til håndbold, hvilket var sjovt og jeg elskede det men mit hjerte det vil altid ligge ved dans. Jeg har danset i ca 8 år nu, og min drøm er at blive ved mange år endnu.

Jeg har altid haft en interesse omkring mobning/internet mobning

Virker måske lidt mærkelig at sige jeg interesser mig for mobning. jeg mener bare at jeg altid har prøvet at forstå hvordan folk kan have sådan en lav moral.

Jeg er ikke meget for at græde foran andre

Jeg er virkelig ikke glad for at græde foran andre, og har endelig også tit svært ved at græde. Jeg følger mig svag når jeg græder (hvilket man ikke burde, syntes faktisk selv det er stærkt at vise følelser). På en måde syntes jeg det er grænseoverskreden at græde foran andre. Det er begrænset hvem der har set mig græde. Men hen over det sidste år er jeg faktisk begyndt at bløde lidt op på det punkt.

Samler på souvenirer

Ligemeget hvor jeg har været henne på ferie, så skal jeg altid have en souvenirer med hjem.

jeg går som en idiot i nye sko

JA, jeg elsker sko rigtig meget, men når jeg får et nyt par kan jeg ikke finde ud af at gå i dem. Jeg er så bange for at ødelægge dem eller gøre dem beskidte, så jeg går som en idiot.

Jeg har aldrig været ude og flyve

Min far har altid nægtet at flyve og derfor har jeg aldrig prøvet det, jeg vil vildt gerne prøve det og er så heldig at jeg skal til England når jeg starter på efterskole. så jeg glæder mig rigtig meget til at prøve det.

Skal ALDRIG bo selv

Jeg skal aldrig bo selv, så snart jeg flytter hjemme fra, bliver det enten med en ven/veninde eller en hund. Bare tanken om at skulle være selv skrammer mig, jeg vil ikke kunne føle mig tryk.

Mine drømme

Jeg har mange drømme omkring mit liv. Men 4 store drømme.

1) Adele koncert med min far. Det var min far som viste mig Adele og siden det har hun været mit største idol.

2) jeg vil virkelig gerne på sprog rejse til usa. Bo ved en familie, gå i skole der osv.

3) At komme til et uland som fx Kenya eller Etiopien ville være en drøm der gik i opfyldelse.

4) Den største drøm er helt klart at komme til England og danse.


SES MIA 😘
Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hey people.

Sommeren 2017 er kommet, og det gode vejr er på vej. Derfor har jeg i dette indlæg samlet noget lækkert badetøj. Der er både bikinier og badedragter, lidt til hver smag. Jeg har valgt 5 forskellige items til en rimelig pris, da jeg personligt ikke selv er meget for at betale en formue for badetøj. Håber det kan give jer lidt inspiration.

SES MIA

1) Nelly.com - overdel 249kr. - underdel 249kr. - IALT 498kr.

2) Nelly.com - overdel 149kr. - underdel 129kr. - IALT 278kr.

3) H&M.com - badedragt 249kr.

4) NElly.com - overdel 149kr. - underdel 89kr. - IALT 238kr.

5) H&M.com - badedragt 199kr.


Likes

Comments

Hey people. 

Velkommen til min blog. Det her er noget helt nyt, jeg har prøvet at kaste mig ud i. Bloggen kommer til at omhandle, mode, musik, dans, mit liv og mine tanker. Jeg går tit med en masse tænker som jeg har brug for at komme ud med, hvilket jeg vil prøve igennem denne blog. Håber i kommer til at finde den spændene, og at i vil have lyst til at følge med. I må meget gerne komme med forsklag til hvad jeg kan skrive om, og hvad i vil interessere jer for at læse. 

kort om mig, jeg hedder Mia Kristina Kristensen og jeg er 16 år. Jeg er lige gået ud af folkeskolen, og starter på efterskole i 17/18. Jeg er en meget glad og smilende person. Jeg elsker at være aktiv og har danset i ca 8 år. Jeg gør op i musik, mode og sport. 

​SES MIA ✌

Likes

Comments