Header

Hesteverden, Min hverdag, Personligt, Blacky

Okay det er ikke rigtigt længere en nyhed. Det har i dag stået på i 3 uger.

Jeg har sku fået hest, eller næsten.

I skal møde Blacky. Blacky er 4 år gammel og 75% Oldenborg. Han er en vallak som jeg har som min helt egen. Jeg er lige nu i gang med at ride ham op.

Blacky blev for 1 - 1,5 år siden tilredet og er ikke blevet redet på siden da. Derfor tog vi meget små skridt i den første uge, men allerede efter 4 dage kunne jeg både trave og skridte på ham uden nogen ved siden af og uden at longere ham først.


Første ridetur på Blacky

Jeg har desværre ingen billeder af da jeg sad på ham for første gang, men billederne her er fra samme dag, anden dag jeg trak med ham og tredje dag jeg mødte ham. Er han ikke bare dejlig??

Ejeren var ret nervøs da jeg skulle op på ham. Vi startede med et par runder uden stigbøjler også kunne jeg derefter tage dem på. Det gjorde jeg de første to dage efter jeg fik ham hjem. Blacky og jeg havde allerede det her forhold fra den dag af. Vi har det endnu, dog er vi ikke altid helt enig om tingene.

Blacky kommer hjem

Så kom han endelig. Blacky står i øjeblikket på Nordborg rideklub. Han er faldet forholdsvist godt til der. Der er stadig nogle små problemer, men det skal nok komme. De roser ham alle til skyerne derude og fortæller gerne hvor rolig han er når de lukker ham på fold om morgen. Er det ikke bare fantastisk.

Han er dog lidt af en bølle. Han bider gerne i både sin krybbe og boksdøren. Den ene dag jeg var ude ved ham bed han i sin boksdør og vi fandt faktisk flager fra hans tænder, Så jeg kiggede lige efter, men kunne ikke se noget alvorligt.

Den almindelige hverdag

Så begyndte den "normale" hverdag. Den første uge red jeg hver eneste dag for at knytte et bånd til ham. Ikke så fysisk hårdt, men en hel del mental træning. Fx det der med at ride sammen med en anden hest har taget en længere periode. Ikke at det gør mig noget, men det gør Blacky noget. Ej, det er blevet meget bedre. Nu er det et meget dumt hjørne han ikke kan lide, som han ellers elskede i starten. Han tænder helt af hvis der specielt står en dernede. Det kan han bare ikke have. Så da jeg ude ved ham i lørdags red vi nok 10-15 min. dressur og så skridtede vi i omkring 30 min på en volte for at han ikke skulle blive bange for hjørnet.

Det kræver meget tålmodighed som jeg ikke altid har, men jeg håber på at det kommer. Senere tager jeg lige et smut forbi Land og fritid, hvor jeg lige skal ud og have købt nogle få ting til ham.

Det var alt for mig denne gang. Ses snart igen og tak fordi du gad at læse med.

Mange hilsner

Mia Keller Petersen

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Min hverdag

Dav du.

Dagen i dag startede med noget lækker morgenmad. Efterfølgende gik jeg ind og to sportstøj på og cyklede ellers ind i Walk In fitness. Mega hård træning i dag syntes jeg. Mine knæ bøvlede helt vildt i dag. Av av. Håber snart at det går over. Kom så hjem og lavede som altid min mega lækre smoothies. Gik i bad og sad ellers bare og så tv sammen med min lillebror. Så gik jeg ind på værelset og begyndte at gøre mig klar til at jeg skulle ind sammen med mine kusiner. Da jeg var færdig skrev jeg et længere indlæg omkring min veninde. For i dag er det jo 2 år siden at hun gik bort. Kl ca 17.15 kom min ene kusine for at hente mig også skulle vi hente min anden kusine på hendes arbejde.

Vi ville have taget på Lazy dog inde i Sønderborg, men der var fyldt op, så vi tog på Marcellos. Det er nu også godt. Vi fik alle tre en chicken de lux og en stor Coca Cola Zero. Da vi så fik vi vores mad, så vi alle tre op og sagde nogen der vil have en tomat 😂 lidt sjovt.

Vi snakkede om alt mellem himmel og jord. Vildt hyggeligt. Vi sad der nok omkring 2 timer eller sådan noget. Så kørte vi lige kort på Bilka også en tur til Fynshav med min ene kusine også kørt min anden kusine mig ellers hjem. Afslutning på dagen. Vildt træt nu.

I morgen står den på gadefest hos min mor. Det bliver vildt hyggeligt.

Mange hilsner
Mia Keller Petersen

Likes

Comments

Personligt
http://www.bt.dk/krimi/20-aarig-kvinde-fundet-doed-mistaenkeligt-doedsfald-efterforskes

Hej.

Dette bliver et lidt negativt og trist indlæg, så hvis du ikke magter det eller kun vil hakke ned på det, så lad vær med at læse videre.

I dag er det den 11. August 2017. For 2 år siden, altså den 11. August 2015 var nok den værste dag i hele mit liv. Ikke engang den dag mine forældre fortalte at de ville skilles kan over gå denne dag.

Flash Back:

Det er den 11. August 2015 og jeg er lige startet i 9. klasse. I går var bare en mega fed dag. Startede dagen som 9. klasse, ud at ride på min bedste ven Tarz også ud at hente ny hund. Ja tak. Jeg startede dagen med et smil hjemme hos min mor. Det havde været en fin dag i skole, vi havde ikke lavet det helt store. Vi havde bare hentet en hel del bøger. Jeg går hjem efter skole. Kl er omkring 13.30. Da jeg kommer ind i stuen ser jeg at begge mine mostre og min mormor er der. Jeg undrede mig lidt over, hvorfor min moster, som bor sammen med min mor, allerede er hjemme. Hun plejer først at have fri kl 14. Jeg bliver spurgt om jeg ikke kan gå en tur med vores nye hund Basse. Jeg tænker ikke videre over det og går afsted. Da jeg kommer ind siger mi moster at min mor er på vej hjem. Hun siger det lidt med en trist mine. Hun kommer hen til mig med tåre i øjnene og siger, "Tanja er død" i det hun siger det får jeg selv tåre i øjnene og begynder at græde helt vildt. Ikke længe efter kommer min mor hjem. Hendes chef mente ikke hun skulle køre hjem selv, så hun kørte med hende. Min mor fortæller så senere at det var Tanjas eks kæreste som havde fundet hende. Jeg vil ikke udstille ham så vi kalder ham bare Eks. Tanja havde en søn på 7 måneder den gang. Ja, 7 måneder. Han skulle starte i dagpleje om mandagen, hvor hun også skulle starte i skole. Hende og Eks havde aftalt at aflevere ham sammen også ville Eks gå i skole og hun ville gå hjem da hun først havde timer senere også ville de sammen hente ham igen, hvor Tanja så skulle gå videre i skole. Tanja var 20 år, men hun opførte sig som en på 16.

Da det så var ved at være tid til at de skulle hente ham igen ringede Eks til Tanja en hel del gang, hun var sådan en hun havde altid sin mobil på sig, så Eks undrede sig over hvorfor hun ikke tog sin mobil. Efter en del mislykkede opringninger gik eks og hans mor op i Tanjas lejelighed. Han havde stadig en nøgle til lejeligheden fra den gang han selv boede der med hende. Her finder Eks og hans mors så Tanja liggende i sengen og kan ikke vække hende. Hun er sovet ind.

Lejeligheden var lukket i læng tid. Hun blev tjekket igennem, men der var ingen tegn på, hvorfor hun døde. De udelukkede hurtigt både forbrydelse og selvmord. Tanja drak ikke alkohol, røg ikke og tog heller ikke stoffer. Hvis hun var afhængig af noget var det Kakao. Ja, hun elskede det.

Min mor, moster, Eks og en hel del andre mennesker var under afhøring i en længere periode. BT, Sønderborg nyt, tv2 syd sendte flere artikler og udsendelser omkring det. Så min mord sagde til både min lillebror og jeg at hvis der kom nogle fra nogle medier og ville snakke med os omkring Tanja skulle vi sige at det ville vi ikke og de kunne kontakte min mor hvis det var, men jeg mødte ikke nogen. Efter Tanjas død havde vi hendes søn i omkring 2 uger. Hvorefter vi stadig har ham et par gange.

Tanja betød rigtig meget for mig. Hun var lidt den der storesøster jeg aldrig fik. Når hun havde det svært kom hun altid og boede nogle gange hjemme hos os i over en uge, nogle gange måtte min mor smide hende hjem for at hende og hendes søn kunne få opbygget en hverdag.

Efter hendes død samlede hendes brødre ind til hendes begravelse, for hvem har lige sparet penge op til ens begravelse som 20 årig. Overskuddet ville så gå til en lukket konto til når hendes søn bliver 18 år. Jeg linker nogle links neden under billederne hvis i har lyst til at læse mere om det.


Likes

Comments

Min hverdag

Hej alle sammen

Dagen i dag har ikke stået på noget helt specielt. Det er faktisk først her til aften at det er blevet spændene. Jeg har ikke brugt dagen på det helt store andet end at se en hel del film. Jeg nyder at have ferie, men nu vil jeg også gerne bare i gang med hverdagen igen.

Er begyndt at lave de her mega lækre smoothies. De er vildt gode og er vildt nemme at lave også er de også forholdsvist sunde.

De består af:

Jordbær

Blåbær

Vanilje Skyr

Mælk

Lyder det ikke bare mega lækkert. Drikke i hvert fald en hver dag.

Som jeg skrev i et andet indlæg at der snart sker en hel del spænde ting snart. Jeg kan snart ikke holde det inde længere, men her til aften ordnede min far og jeg nogle ting til den her mega spændene ting. Håber bare jeg snart for en plads til den. Kommer til at opdatere mere på den når jeg er 100% sikker på tingene.


I morgen står dagen på Fitness også kommer min den ene kusine og henter mig hvor vi så mødes med min tredje kusine inde i byen, hvor vi så skal på Cafe sammen. Det bliver mega hyggeligt.

I alt har jeg 3 kusiner, 4 fætre og 3 onkler, men snakker kun med 2 af mine kusiner, 3 af mine fætre, og 1 onkel. Min familie er lidt fucked og jeg ved ikke hvorfor??

Men det bliver vildt hyggeligt i morgen, lige hvad man kunne bruge på sådan en dag. I morgen er det nemlig 2 år siden at jeg kom hjem fra skole og fik at vide at min bedste veninde var blevet fundet død. Der kommer en længere forklaring på det i morgen. Tror jeg laver et indlæg om det.

Mange Hilsner

Mia Keller Petersen

Likes

Comments

Min hverdag

Mojn du.

Så er det sku blevet tid til et nyt indlæg. Dagen i dag har stået på træning og afslapning. Omkring kl 12 cyklede jeg 2 km ind til Walk In Fitness i Nordborg. Det er vildt smart. Man betaler 20 kr. Pr. Gang. Jeg startede med løbebåndet, 5 min frisk gang, 5 min løb og 5 min frisk gang. Sådan opvarmer jeg lige i øjeblikket til mine knæ kan holde til mere. 2000 M på romaskinen, 3x10 rykbøjninger, 2x15 step op og 5 på cykel. Efter fitness cyklede jeg de her 2 km hjem igen. Kom hjem, lavede en smoothies med jordbær, blåbær, skyr og lidt mælk. Mega lækkert, det var jeg ikke den eneste der syntes, min hund sad ved siden af mig og ville hele tiden have noget af den 😂 hun er seriøst mærkelig 😂

Sad og så noget film et godt stykke tid til min far kom hjem. Så gik jeg i bad. Et godt langt karbad. Det er nu dejligt. Elsker det❤️ til aftensmad fik vi hotdog. Det er nu også ret lækkert. Så har jeg her til aften se film og siddet at tegnet. Nu ligger jeg i min seng med ondt i det modsatte knæ end hvad jeg plejer. Håber snart det går over.

Når ses i morgen ❤️

Mange Hilsner
Mia Keller Petersen

Likes

Comments