Phil Devin Real Estate on määritelty pienikokoisin boutique viraston ympäristö, jossa keskitytään ”parempaa palvelua ja parempia tuloksia” yksityisille kiinteistöjen avun tarpeessa. Omistautumista takana tämä organisaatio tuli Phil Devin – kokenut kiinteistöjen professional on monen vuoden kokemus ja laaja Kiinteistöalan osaaminen.

Jos aiot ostaa kiinteistöjä, Australia, Phil Devin auttaa sinua suuresti. Löydät asuinkiinteistöjen myytävänä / huutokauppa model after sen virallinen asema. Luettelo voi muuttua milloin tahansa, mutta on varmaa, että jokaiseen oli varmasti kiinni kiinnostuksesi.

Jos sinulla on kovaa aikaa etsimällä paikka, joka tarjoaa täydellisen investointimahdollisuus, sitten huoli ei enää koska Phil Devin kiinteistöjen konsultit saat varmasti kiinni niin paikka. Tällä hetkellä sijaitsee kaupungissa Loganholme. Suosittelemme sivustossa tietää enemmän tärkeitä yksityiskohtia.

Luettelossa on myös kaksikerroksinen kotiin Daisy mäkeä, joka on kaunis ja tuore maali joka sijaitsee hyvässä asemassa. Se on kuvattu paikka, joka voi tarjota iloa ja nautintoa teidän perheelle. Lähellä hyvät koulut ja korkeakoulut ja se vain vie muutaman minuutin ajomatkan päästä moottoritielle. Sinulle ja perheellesi jälkisäädös kertakaikkisesti arvostaa koko ja ominaisuudet Kotisivu.

Löytää täydellinen ja rauhallinen paikka ei myöskään ole ongelma Phil Devin konsultteja koska tällä hetkellä sellainen löytyy listalla kiinteistöjä myytävänä / huutokauppa. Hyvä hotelli ja rauhallisessa osassa Holland Parkin ja sen Paketti sopii omaisia. Se tarjoaa mukavuutta, tilaa ja etsit elämäntapa.

On ominaisuus, joka sopii henkilöille, jotka rakastavat tyyliä ja mukavuutta, mutta halusi edulliseen hintaan. Sinulta kunnioitusta majoituspaikka sijaitsee laidalla ja Hope Island. On antelias mitat ja huiman korkea katto. Kaksikerroksinen koti on myös suuri, Yksityinen sisä/ulkoilutilat. Ihastut varmasti lasi aidattu-altaalta.

Phil Devin Real Estate tarjoaa kiinteistön Holland Park West liikaa. Se on tyylikkäästi uusittu ja on myös hyvä sijainti. Se on täydellinen ensimmäinen koti omistajat tai sijoittajat etsivät täydellinen tilaisuus alhainen yhtymää maksuja ja low jatkuvaa huoltoa.

Saadakseen enemmän tärkeitä tietoja edellä mainittuja, kestää jonkin aikaa käydä virallisella sivustolla Phil Devin konsultit ja tutkimaan sen sisältöä. Jos olet kiinnostunut ostaja, on lista saatavilla asuinkiinteistöjen myynti ja huutokauppa omilla sivuillaan.

Osa online-palvelua on voit pyytää arvioinnin ja löytää asunto-ominaisuudet, jotka on myyty myös. Toisaalta, jos olet kiinnostunut vuokralainen, voit etsiä asuu, että on vuokrattavissa, yksinkertaisesti täyttää niiden päällä vuokra-sovelluksen asentaminen tai vierailla Phil Devin henkilökohtaisesti ja keskustella huolenaiheita. Löydät myös huolto pyynnön sivustosta.

Ota Phil Devin puhelimitse tai tavoittaa häntä läpi hänen sähköpostiosoite.

Tietoja meistä

Puhu kenellekään, joka on kokenut prosessi ostaa tai myydä kiinteistöjä ja usein niiden tulokset ovat yhdistelmä stressiä, pettymys ja loppujen lopuksi vaarantaa! Yksi monista tavoitteista on varmistaa, että seuraava siirto on myönteinen.

Phil Devin Real Estate aloittaminen yksi yksinkertainen tehtävä: ”saada aikaan tuloksia, joka ylittää asiakkaiden odotukset”.

Mitä tämä tarkoittaa sinulle?

  • Tiedän olet kiireinen ja arvostan aikaa. Kun asetamme tapaamisen ja I olla siellä.
  • Kun sanon, että voimme tehdä jotain... voit luottaa siihen.
  • Älä yritä talvi ihmisiä tai piilottaa tiedot. I 'm all about julkistamista.
  • En ole sitä liiketointa koskevat - olen sitä pitkän matkan... elinikäistä suhteita.
  • Tämä tarkoittaa, I työtä saada tuloksen ansaitsette.

Lopulta kun ostaa tai myydä minulle, se tulee alas oman päätöksensä, mikä on sinulle oikea valinta. Minun tavoitteeni on varmistaa, sinulla on tarpeeksi tietoa päättää sinun olla tyytyväisiä tiellä. Kun valitset minun auttaa sinua ostaa tai myydä kodin voit luottaa reagoiva, laatu, kattava ja henkilökohtaisen palvelun.

”Pettymys eroa mitä asiakas odottaa ja agentti antaa”

Tiedän, että minun asiakkaat kaipaavat käsitellä ”ammatillinen”, jotka voivat ”kuunnella” yksittäisten haluaa ja tarvitsee ja tarjota ratkaisuja!

Phil Devin on että ammatillinen!

Likes

Comments

Because of its continued growth as a real estate agency, Phil Devin Real Estate maintains its good reputation in the property industry, and many individuals trust Phil and his reliable skills. He does his best in building a solid relationship with each client and Phil targets to not disappoint them in his every endeavor and exceed their expectations as well.

Phil is a benign professional who listens carefully to each real estate concern of a client. He strives each day to prove that his agency always provides “better service and better results”. He makes sure to give the service each client deserves. His small boutique-type agency will continue to make every effort to remain one of the most trusted real estate organizations in Australia.

With many years of expertise in buying or selling a real estate, Phil Devin can indeed provide you a proper guidance in this venture. If you’re currently planning to sell a property, there’s no harm in trying out his service, right? It is certain that you won’t get disappointed.

Phil also promises that he won’t give you a hard time, but rather ensures a smooth process. From beginning to end, he will be closely guiding you and will guarantee a good result. His professional experience from his many years of giving real estate service proved his firm standing in this industry.

His professionalism, honesty, and integrity are known to many and his clients proved that he has an admirable insight in buying or selling a real estate, thus he is preferred by many clients to handle their real estate needs than other agents. His kind and smart service are to be praised as well.

From start to finish, Phil will stay right beside you to ensure the success of your venture. He will see to it that he is doing right in his job and will be effective throughout the entire process. When the news about Phil starting out his own real estate agency became known to his connections of professionals, friends, and clients, a lot of them then transferred their property management to Phil Devin Real Estate.

If you’re looking for a professional to find tenants for your property, Phil is that professional! He can definitely find you one within a day of advertising it. Phil Devin Consultants can give you the help you need regarding real estate, so get in touch with Phil today!

About Us

Speak to anyone who has experienced the PROCESS of buying or selling Real Estate and often their findings are a combination of stress, disappointment and ultimately compromise! One of my many goals is to ensure your next move is a positive one.

I started Phil Devin Real Estate with one simple mission: “To deliver RESULTS that exceed our clients EXPECTATIONS”.

What does this mean for you?

  • I know you’re busy and I respect your time. When we set an appointment and I’ll be there.
  • When I say something can be done…you can count on it.
  • I don’t try to snow people or hide information. I’m all about disclosure.
  • I’m not in it for any one transaction – I’m in it for the long haul…the lifelong relationships.
  • That means I’ll work to get the result you deserve.

Ultimately when you buy or sell with me, it comes down to your decision, what’s right for you. My goal is to make sure you have enough information to make a decision you can be happy with down the track. When you choose me to help you buy or sell your home you can count on responsive, quality, comprehensive and personalized service.

“Disappointment is the difference between what a client EXPECTS and what the Agent DELIVERS”

I know that my clients are craving to deal with a ‘professional’ who can ‘listen’ to their individual wants and needs and provide solutions for them!

Phil Devin is that professional!

Likes

Comments