Nu har vi gjort sista tävlingen för i år, och det gick till större del super! Först ut var Totte i en LB och vi går in och gör en superfin runda! Jättebra känsla hela vägen och de blev en dubbelnolla och en 3:e placering! Sen var det Mirres tur i LB+ och de gick också jättebra! Jämt och fint, ett ner på sista i omhoppningen och 4 fel, men det blev ända en 4:e plats! Dags för LA och Mirre är först ut av mina hästar. Han går in och äger! Kändes sååå enkelt och sååå stadigt! Två skitpet, vi kom lite snett in i den ena kombinationen, så 8A föll ner. Sedan kom jag lite ur balans, eftersom att vi rev så 9:an rev vi också. Dags för Totte i avdelning b. Han kändes jättefin på framhoppningen, men det gick inte riktigt som jag hade tänkt mig inne på banan. Vi kommer fel på första och river den väldigt grovt. Sen så surade han ur och vägrade gå ifrån utgången och stod bara på bakbenen! 

Jag är väldigt nöjd med sista tävlingen för i år och nu laddar vi inför 2016, som jag tror kommer bli ett väldigt bra år!!


Film på Totte och film på Mirre 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Idag har jag varit på öppet hus på Ullvigymnasiet i Köping! De var väldigt spännande och intressant. Vi kikade förbi på Barn-och fritidsprogrammet och där hade dem ansiktsmålning! Jag valde ett litet får och gick runt så hela dagen. Efter ett tag hade jag glömt bort att jag hade ett får i ansiktet, så jag gick och undrade varför alla tittade så konstigt på mig! Jag har dock ingen aning om vilket program jag ska gå, så det är tur att jag har ett helt år till på mig innan jag måste bestämma mig!

På ridfronten går det lite segt nu. Paddocken är frusen så det har bara gått att skritta de senaste dagarna. De är bara att vänta och hoppas att de kommer snö snart så man kan rida ordentligt igen! Imorgon ska vi till Kumla på årets sista tävling. Totte ska gå LB och LA avdelning B och Mirre ska gå LB+ och LA. 

Likes

Comments

Hej på er! Idag är det torsdag och det har varit en helt fantastisk dag! Idag har jag vart i skolan och de var jätteroligt att träffa alla mina fina vänner igen! Imorse när jag kom till skolan var jag astaggad, och så är det första jag får höra att vi ska ha spanska-prov på eftermiddagen... Jaha, tänkte jag. Jag kommer ju aldrig klara de, med tanke på att jag inte hade pluggat något Och så var det dags för spanskan efter lunch och då var det ju inte alls något prov idag... Det var inget prov förens vecka 49!

Idag har jag även vart i stallet och ridit. Det gick fantastiskt bra! Ni vet, när man får en riktigt bra känsla och liksom känner OS NEXT! Haha 😂

Och så har det hänt något fantastiskt!! DE HAR KOMMIT SNÖ!!! Jag fick mig en rejäl chock imorse när jag skulle cykla till skolan. Men allt har ju för och nackdelar... Leriga ben! Jaja, det var bara att ta fram vattenslangen och spola bort skiten. 

Likes

Comments

Jaha, vad ska man skriva om idag då? Idag har det absolut inte hänt något! Har suttit hemma hela dagen ensam på mitt rum och filosoferat. Mamma åkte iväg till Stockholm i morse på jobb och kommer inte hem förens på torsdag. Jag har inte vart i stallet heller eller i skolan, eftersom att jag fortfarande är sjuk. Ska äta korv med bröd till middag. (pappa är inte så duktig på att laga mat) Och sen ska jag väll sova antar jag.

Undrar vad man ska hitta på imorgon, blir väll samma tråk. Det känns ungefär som att huvudet ska explodera för att de är fyllt med snor... Finns dock dem som har de mycket värre än vad jag har... Skickar mina tankar till offren i Paris och deras familjer.

Likes

Comments

​I helgen fick dessa två godingar åka till Strömsholm och hoppa lite! För er som inte vet så mycket om mig så är de här mina två ponnyer, Totte (Arda´s Artoos) till vänster och Mirre (Kasimir) till höger. 

I lördags arrangerades DM i Västmanlands distrikt för ponnyer i hoppning på Strömsholm. Både Totte och Mirre fick hoppa förklassen som var en LB (100cm) och Mirre fick gå DM som gick i LA (110cm). Totte fick också gå LA, men inte DM klassen. Båda kändes super, men bommarna var inte riktigt på våran sida, så tyvärr levererades inga nollor.  

I söndags var de dags för storhästarna. Kanonen (Little Cannon), min storhäst skulle ha gått DM för juniorer med mig på ryggen, men p.g.a. att han blivit sparkad i hagen och vart halt länge så vart de inget DM i år. Min klubb Arboga kuskarna arrangerade tävlingen tillsammans med Köpings ridklubb, så jag fick vara funktionär istället. 

Idag har jag varigt hemma hela dagen med feber och bihåleinflammation och de är inte så kul.... Imorgon blir de väll samma sak, så var sociala på snapchat: Mia011205. Jag hoppas på att bli frisk till slutet av veckan i alla fall... 

Likes

Comments