Wake up light

Aldrig har jag så svårt att komma upp på mornarna som nu på höst och vintern så nu tänkte jag att det är det dags att prova min wake up light igen. Köpte den för ett år sen ungefär men tyckte väckarklockans ljud var hemska men nu upptäckte jag att det går att använda bara ljusfunktionen.

Min trötthet, speciellt på mornarna, beror mestadels på min sömnbrist och utmattning och den här senaste veckan har varit väldigt jobbig. Jag har fortfarande svårt att inse att jag inte klarar av allt jag brukar klara av. Eller brukar, att jag inte kan köra på i samma tempo som jag gjort rättare sagt. Jag vill ju gärna ha en praktisk lösning på min utmattning, som att om jag springer en mil om dagen tex så kommer jag må bättre. Men så fungerar det inte, jag ska göra precis tvärtom. Vila, vila, vila, och återhämtning. Det är vad jag måste lära mig. Lyssna till mig själv och min kropp. Men herre gud så svårt jag tycker att det är. Men jag kommer nog dit, det kommer nog bara ta lite tid.

#utmattningssyndrom #utbränd #utmattning #utmattad #utmattningsdepression #stress #stresshantering #måbra #hälsa #insomni #insomnia #trött #trötthet

/ Mia ??

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229