När allt inte är som det ser ut

Jag tvekar ibland att posta inlägg eller foton, tvekar på mig själv, känner mig osann... ibland. Med rädsla för att folk ska tro att livet är som jag visar upp på sociala medier. För så är det ju sällan. Jag lägger upp dom finaste fotona jag lyckats ta på en resa, den mysigaste bilden på födelsedagsfikat eller en liten liten del av mitt hem som jag just då tycker är fint eller passande den dagen eller för den posten. Jag skriver inte att jag precis innan jag postat velat stänga in mig på toaletten för liten har trotsat hela dagen, eller att jag haft en ångestattack... eller att maten inte blev så god som den såg ut på bilden. Att turen in till stan blev fram och tillbaks för jag orkade inte hela vägen ut. Ibland tänker jag att jag inte ska posta vissa foton på Instagram tex bara för det. För att inte folk ska tro att jag mår superbra fast jag är sjukskriven eller har det bättre än jag har. Helt galet egentligen.

Faktum är att jag tycker det är roligt att fotografera och har alltid gjort, jag har bloggat sedan bloggen uppfanns typ (med uppehåll) så jag har alltid tyckt om sociala medier och älskar teknik och design. Jag inspireras också gärna av andra och älskar att få kontakt med nya människor med liknande liv och intressen.

Jag delar med mig av mig själv ganska öppet, speciellt nu i bloggen. Jag valde att börja skriva om min utmattning, för min skull men också för andras. För att andra kanske kan känna igen sig och känna sig mindre ensamma i sin utmattning och för att öka förståelsen kring psykisk ohälsa och utmattning. Det är viktigt!
Jag är den jag är på sociala medier, men det är inte alltid hela bilden.

#utmattningssyndrom #utbränd #utmattning #utmattad #utmattningsdepression #stress #stresshantering #måbra #hälsa #insomni #insomnia #trött #trötthet #återhämtning #sjukskriven #oro #ångest #detblirnogbra #sömn #sömnbrist #balans #livet #socialamedier

/ Mia

Gillar

Kommentarer