Jag ska börja i en stressgrupp

Nästa vecka startar stressgruppen. Ska bli intressant att se hur det är, vad det kan ge mig. Och det ska bli väldigt skönt att träffa andra i samma situation. Kan vara svårt för ens omgivning att förstå vad man går igenom och hur man mår så där kan jag nog släppa lite mer på känslorna och masken.

Börjar hur som känna mig lite lugnare nu i sjukskrivningen och utmattningsdiagnosen. Men herre gud så trött jag blivit. Det är som att ju mer jag accepterar och tillåter mig slappna av och vila desto mer känner jag hur trött jag verkligen är. Så senaste dagarna har mest bestått av vila, vila, vila. Och det behöver jag verkligen nu. Försöker ta dagarna lite som dom kommer men datumet för när sjukskrivningen på 100% är slut stressar mig enormt mycket. Men som sagt, försöker ta dagarna som dom kommer.

#utmattningssyndrom #utbränd #utmattning #utmattad #utmattningsdepression #stress #stresshantering #måbra #hälsa #insomni #insomnia #trött #trötthet #återhämtning #sjukskriven #oro #ångest #detblirnogbra​

/ Mia ??

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229