Första flygturen - vi drar till Kiruna!

Idag var det första flygturen för liten. Först åkte vi buss och tåg vilket gick jättebra trots att det var lite läskigt att gå på tåget och sen på flyget ville han sitta i mitt knä och blev lite ledsen. Men det gick över och innan vi kom upp i luften somnade han. 😄 På vägen ner var det också lite jobbigt när det blev tryckförändringar men när vi landat var det ändå kul och häftigt, speciellt med inbromsningen. Sen var det ju ett plus med all snö med, jisses vad med snö och vad kallt det är här jämfört med hemma! 😬 Men så himla vackert, hellre snö än grått ruggigt novemberväder.

Det blev en väldigt lång dag idag med allt resande och vi har hunnit med att hälsa på min pojkväns mamma (han kommer härifrån) och vi har umgåtts med hans dotter. Det är hos henne vi bor nu när vi är här, så himla snällt! Båda två är så himla gulliga och fina. Hoppas träffa lite mer familj och vänner till pojkvännen under dagarna vi är här men det har vi planerat så.

Mitt mående just nu då, i och med utmattningen. Det blev bara två sstresstoppar och en nära ångestattack idag, det känns bra då jag trodde jag skulle må sämre än så av allt jag gjort och alla intryck osv. Ska bli skönt med några dagar hemifrån med lite miljöombyte och bryta av från den vardagliga lunken och alla måsten. Som en minisemester. Jag behöver nog det just nu. Har varit så less på allt och inte minst på mig själv senaste tiden. Gått tillbaks till gamla beteenden där det i grund och botten egentligen handlar om att inte vilja bli sviken (på en massa olika sätt), inte vilja bli lämnad, rädd att tappa kontrollen och inte känna sig tillräcklig eller tillräckligt bra. Men jag har bestämt mig för att gå emot mitt automatiska försvar och va den jag vill vara. Så länge magkänslan säger att det är rätt. Och jag ska försöka släppa och släppa in. Hon finns ju därinne, den glada lite mer lättsamma och positiva Mia. Det gäller bara att ge henne lite plats och tid att komma fram.

#utmattningssyndrom #utbränd #utmattning #utmattad #utmattningsdepression #stress #stresshantering #måbra #hälsa #insomni #insomnia #trött #trötthet #återhämtning #sjukskriven #oro #ångest #detblirnogbra #sömn #sömnbrist #flyga #sas #flygplan #förstaflygturen #resa #kiruna #minisemester #norrland

/ Mia

Gillar

Kommentarer