Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Good søndags formiddagen! Har dere hatt en fin Søndag så langt? Jeg har nettopp stått opp, altfor sent å stå opp nå, dette er ikke hverdag, vi har hatt nemlig besøk av naboen som vi har blitt godt kjent med. Så vi la oss ikke før 3 på natta.  Uansett, så tenkte jeg å vise dere mitt hjem. Det er ikke mye fordi vi har ting som står uferdig også, så det er egentlig mye å gjøre. Men så langt er jeg fornøyd, jeg elsker beige som har kontrast med hvit, og synes det er utrolig fint, jeg er veldig glad i chic og klassik med en moderne vri. Jeg gleder meg mer til den dagen jeg har fullført hele leiligheten med personlig stil. Ha en forsatt fin søndag. 

Xoxo

Likes

Comments

Gooood lørdag! 

Jeg tenkte jeg skulle dele min mornings rutine og kveld rutine. Jeg bruker Clarins og elsker det. Den er så mild og god til huden min, jeg har en normal hud, men som blir veldig tørr om vinteren spesielt den gir masse fukt og i tilegg bruker

Jeg clarins balm, en slags ansikt maske med dobbel duse av fukt. Jeg bruker også en helt grei selvbruning fra Cosmica sun kissed den gir en veldig naturlig farge på ansiktet.  Så det er det jeg bruker av min morning routine! Love IT. 

Xoxo

Likes

Comments

​good evening!  

Etter en lang prosess hos frisøren i går så hadde jeg ikke noe mulighet til å legge ut noe bilder fordi det ble altfor sent. Anyways så er jeg super fornøyd med håret mitt nå og ante ikke at jeg er virkelig så blond. Hehe. Men dette er bare en begynnelse av prosessen, det er forsatt uvant og nå føler jeg at jeg må endre hele sminken min. Men dette klarer jeg. 

Xoxo

Likes

Comments

​God dag.

I dag har jeg en spennende dag. Endelig skal jeg få fikset håret mitt, tror jeg virkelig har ventet i 5 mnd for dette, jeg har en blond ettervekst som har blitt veldig synlig, tror jeg er helt kritthvit i min naturlige hårfarge. Jeg har vært brunette lenge nok og har hatt ombre, så akkurat nå føler jeg har tatt riktig avgjørelse, jeg kommer nok ikke til å bli super duper blond, men starte litt forsiktig og starte en mellom ting. gleder meg til å vise resultatet! 

XoXo

Likes

Comments

​Om ca 6 uker reiser jeg og min samboer til verden fineste by i Roma!  Vi har begynt å reise hvert år den 12 mai -19 mai. Så det vil si at vi ikke er i Norge i vår nasjonal dag.  Men uansett kommer dette til å bli vår førstetur alene i Roma. Jeg har vært selv i Roma så mange ganger så denne turen kommer ikke til å være noe skummelt når vi kjenner så godt til denne kulturen.  Vi skal feire vår 3 års jublieum også! Gleder meg vilt!! 

Jeg har noe spennende greier som jeg gleder meg til å vise dere i morgen,  det er super enkelt og jeg tror det blir skikkelig fint!  

XoXo

Likes

Comments

Ny start, endelig tror jeg kan gjøre en suksesfull å bli en blogger i fulltids. Jeg kommer til å dele ut mine beste tips med interiør go av gjenbruk osv. jeg er også glad i mote og sminke som en jente gjør. Skal også skrive en del av livet mitt, Håper jeg kan dele glede go kjærligheten med bloggen!

Likes

Comments