Jeg er begyndt at træne i et træningscenter i Holstebro. Jeg blev medlem i August 2017. Jeg brugte det i starten, men til sidst kom jeg ikke af sted så vi meldte mig ud. Men jeg fandt ud af at jeg savnede det en lillesmule. Vi meldte mig ud sidst i November, også kunne jeg træne indtil 1 Februar, men jeg blev meldt via et brev hvor vi afleverede kortene sammen med, så jeg kunne ikke træne.

Det var Tirsdag, og det er kun tirsdag at motionscentret er åben for tilmelding. Min mor havde ringet der ned, og aftalte at jeg bare skulle komme ned og hente et kort. Så efter skole, kørte min far mig derned. Jeg fik kortet, og trænede. En af mine rigtig gode veninder kom der ned, hun skulle have en prøve time. Vi trænede og grinede, det var mega hyggeligt.

Vi startede med at løbe, bagefter roede vi. Da vi var færdige med det, styrketrænede vi.

Jeg har det så godt med mig selv efter jeg har trænet. Hvis det har været en dårlig dag tager jeg ned og træner for at få det ud af kroppen. Lige som Femmeemilie siger #dansdetud så tænker jeg #trændetud

Dette indlæg er egentlig "bare" for sjov, Men jeg håber i kunne lide det<3333

Kys Mia<33333


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

​Jeg syntes at det er en mega god ide at have en blog. Fordi man kan skrive om det man har på hjertet. Hvis man har haft en dårlig dag kan man fx sætte sig ned og skrive et blogindlæg om det man føler for at skrive om. 

Jeg kan godt lide at man skrive om sine meninger, oplevelser osv.... på bloggen. 

Som i ved har jeg det ikke så godt fortiden, med angst og den oplevelse der skete i December 2016 som stadig sidder indeni i mig. Ved at skrive om mine tanker omkring det, hjælper det mig med at komme af med mine tanker om. 

Jeg syntes også at det er fedt at se hvad andre skriver på deres blog, og på den måde følge med i deres liv. 

Dette indlæg blev ikke så langt, men jeg håber i kunne lide det. Jeg syntes det er svært at blive ved med at finde på noget at skrive om. 

Kys og Kram Mia<3333Likes

Comments

​Min værste oplevelser skete i December 2016. 

Det var fredag d 2 December 2016, jeg var syg. Jeg var ved læge, fordi jeg havde ondt i den ene side af hovedet, men det viste sig at det bare var snot. Jeg ville tage et dampbad, jeg havde gjordt det hele klar med kogende vand i en skål, og fundet et håndklæde. Jeg havde sat mig, jeg skulle lige tag håndklædet, da jeg rev skålen med ned over mig. Jeg har aldrig skreget så højt. Jeg fik vabler på mine ben, og imellem ballerne. Jeg sad under bruseren i over 2 timer. 

Min storebror kom hjem fra efterskole den fredag, han blev kørt hjem af en af min mors veninder som vi kalder Moster Tut. Hun er sygeplejerske, så hun tog med os ned til vagtlægen.

Da vi kom der ned skulle vi vente, jeg stod udenfor og ventede. Jeg kunne ikke vente indenfor fordi der var varmt. Der var en mand der kom hen og sagde at han kunne se at jeg var blevet forbrændt, og at jeg havde ondt. Han sagde at vi skulle tage at i sygeplejesken der sad på den anden side af døren. Jeg stod udenfor da sygeplejesken kom ud, hun ville gerne se det. Hun så kun lige min ene leg, før hun sagde at jeg skulle følge med. Jeg blev ført ind til en brusser. Der kom tre sygeplejesker ind. Der kom også en læge der skulle se mine forbrandinger. Det var de sødeste sygeplejesker, og de fik mig til st føle mig tryg. Jeg fik vand på en i 30 min, hvorefter jeg blev kørt ind på en  en stue. Lægen ringede til Odense, hvor de sagde hvad sygeplejerskerne skulle gøre. De klippede vablerne op, og lagde mange lag forbindinger på, så det kunne suge væsken. En af sygeplejeskerne havde aldrig set så store forbrandinger.

Vi fik at vide at vi skulle til Odense mandag D 5 December. Min mor spurgte hvorfor det skulle være Odense, men det er der at de har specialister i brandsår. Så vi kunne vælge mellem Odense og Rigshospitalet. 

Lørdag D 3 December var jeg på sygehuset to gange. Den første gang var om morgen, hvor der var sivet væske ud. Da vi kom ned på sygehuset var det de samme sygeplejersker som om fredagen. De åbende til sårene, men lage noget mere forbindinger på, fordi hver gang man åbner til det er der chance for infektion. 

Anden gang var fordi jeg havde fået feber. Jeg fik noget bedøvende creme på (noget der hedder Emla) fordi jeg skulle have en blodprøve. De overvejede om jeg skulle indlægges, men jeg ville helst være der hjemme. Om aftenen havde jeg det dårligt. Jeg var ked af det og overtræt. Min storebror var hos min morfar og Else, da de kom med ham var det en morfar der havde ondt af sit barnebarn.

 På det tidspunkt ville jeg hellere være på sygehuset. Min mor ringede til sygehuset, sygeplejesken ville gerne snakke med mig men jeg var faldet i søvn

Søndag D 4 December var jeg hjemme i sengen. Moster Tut kom og besøgte mig, en veninde og noget familie. 

Mandag D 5 December skulle vi til Odense. Moster Tut skulle med. Vi havde aftalt at vi skulle i IKEA og have kødboller<333 Da vi skulle kører havde min mor smuglet en taske med noget tøj, tandbørste, hårbørste osv..... med ud i bilen, fordi hun havde en fornemmelse af at jeg skulle blive derovre. 

Da vi kom til Odense Universitets Hospital -OUH skulle vi lige finde stedet. Da vi fandt stedet skulle vi vente indtil vi blev kaldt ind. Vi blev ført ind i et rum, hvor jeg skulle ligge mig på briksen. Der var en læge og to sygeplejesker i rummet. Den ene sygeplejeske begyndte at tage forbindingen af, men spurgte om jeg selv ville. Jeg tog lidt af det, men måtte sige at jeg ikke kunne fordi jeg ikke ville se det. Jeg havde et tæppe med som jeg havde over mig, fordi jeg ikke ville se det. Da de havde fået forbindingerne af begyndte de at rive hud af. Det gjorde mega ondt. Min mor blev nødt til at gå ud, fordi hun kunne ikke lide at se mig have ondt. Moster Tut sad ved siden af mig hele tiden<333 Så jeg fik noget bedøvende creme på, det brændte lidt da det kom på, men ellers kunne jeg kun mærke at huden blev revet af. Men det gjorde ikke ondt-ondt, men det var ubehageligt. 

Da de var ved at være færdige kom overlægen - Anders. Han kiggede lige på det, og så kunne jeg hører at ham og sygeplejerskerne snakkede om indlæggelse og drop. Da jeg hørte det begyndte jeg at stor tude, jeg blev ved med at sige at jeg ville have min far. Min mor ringede til ham at han skulle komme over til os, men da hun snakkede med ham skulle hun også snakke med overlægen. Jeg blev kørt ind i et andet rum, hvor jeg skulle over i en hospitalseng. Jeg blev kørt over på en afdeling, og ind på en enmands-stue.  Kort tid efter kom der en sygeplejeske og hilste. Hun sagde at der ville komme en og tage en blodprøve, fordi de skulle holde øje med mine infektionstal. Da jeg havde fået taget en blodprøve, skulle Moster Tur til at hjem. Jeg blev ked af det hun gik, fordi jeg ville ikke være der og jeg var træt. Jeg faldt i søvn, da jeg vågnede kunne jeg ikke se min mor men jeg kunne hører hende. Jeg kaldte på hende, og hun kom sammen med en sygeplejeske. Sygeplejesken hed Line. Hun blev ved mig, fordi min mor skulle ned og hente min far. Da min far kom blev jeg ked af det, jeg var så glad for at se ham. Han blev på sygehuset indtil julekalenderen var færdig, derefter kørte hjem til nogle af vores venner på Fyn. Min mor blev på sygehuset, fordi når man er under 15 år, må man have en forældre til at sove på sygehuset sammen med en. 

Da jeg skulle på toilet blev jeg hejst på af en maskine hvor man først skulle sætte sig op, og så lægge armene på, og så hejsede den mig op. 

Næste dag da der var morgengang, overlægen kom. Jeg spurgte ham hvor langtid jeg skulle være indlagt, han svarede at måske indtil jul. Da jeg hørte at jeg måske skulle holde juleaften på sygehuset, knækkede jeg fuldstændig sammen. Han sagde også at det kommer an på hvor hurtigt de heler. 

Der var en dag Line kom ind, jeg var ikke så glad den dag. Hun kunne se på mig at jeg var ked af det, hun spurgte hvorfor. Jeg svarerede at jeg bare gerne ville hjem. 

I starten da jeg var indlagt var jeg i dårligt humør. Min mor havde tegnet en nisse på opslagstavle, hvor hun havde skrevet nisseglad, jeg tænkte at der skulle stå nissesur. Jeg var kun i dårligt humør de første dage, fordi jeg skulle have skiftet mine forbindinger. Jeg var så nervøs, at jeg sov om formiddagen. 

Men det gik godt. Jeg rystede på mine ben, men det gjorde jeg også den fredag det skete. Imens jeg var på OUH fik jeg skiftet forbindinger ca tre gange. 

Min far og storebror kom lørdag, og tog hjem søndag. Det værste var da vi skulle sige farvel, og de gik. 

Nogle fra min fars familie kom og besøgte os. Og nogle venner fra Holstebro. Min morfar og Else kom også. 

Dagene gik, og jeg fik det bedre og bedre. Til sidst kunne jeg selv komme ud af sengen, gå på toilet osv....

Der var en dag hvor Anders - Overlægen kom ind på min stue. Jeg spurgte om jeg kunne få “udgang” om torsdagen, så vi kunne tage i IKEA. Han sagde at det kunne jeg godt, og at jeg lige så godt kunne blive udskrevet!! Jeg blev så glad!!

Der var en dag hvor jeg trænede med fysiteupeuten Helle, fik jeg at vide at jeg skulle på patienthotel. Om eftermiddagen kom der en ven fra Fredrikshavn<333 Det var mega hyggeligt.

Om onsdagen kom min far<333 Vi tog bussen ind til Odense by, hvor jeg fik nogle løse bukser. Jeg var også i bad, jeg havde ikke været i bad i over en uge. Jeg rystede lidt over det, fordi jeg var bange for at det gjorde ondt.Om aftenen skulle vi ud og spise ved min fars onkel og tante.

Da det blev torsdag, skulle jeg op på afdelingen for at få tjekket mine forbindinger inden vi tog hjem.

Inden vi kørte hjem, tog vi i IKEA<333

Jeg fik at vide at jeg kunne få nogle så ar, og misfarvninger på mine ben. Jeg har fået nogle få ar, og misfarvninger men det er ikke noget man lægger mærke til mere. Men man kan se det, men det er okay fordi det er sådan jeg er.

Det var ikke sjovt at være indlagt, men lægerne og sygeplejerskerne var super søde. 


Jeg håber i kan lide dette indlæg, fordi jeg har brugt rigtig langtid på at skrive det. Jeg har måttet holde pauser med at skrive, fordi jeg bliver ked af det når jeg skriver/snakker om det. Fordi det rører mig stadig rigtig meget.

Kys Mia<33333

Likes

Comments

Jeg skal på efterskole i 10 Klasse!!! Jeg glæder mig helt vildt!!!

Jeg har taget den beslutning, fordi jeg ved at det bliver det bedste år.

D 10 Januar var jeg på DHE til efterskolernes aften. Jeg var lidt nervøs, men det gik så godt! Lærerne er fantastiske, de er så søde. Jeg var bange for da vi kom der ned at det var et sted jeg ikke kunne lide at være, men det var det modsatte. Jeg blev vist rundt af en pige, som fortalte om skolen. Hun fortalte om rejser, timer, klasselokaler, linjefag, valgfag og gymnastik.

Da vi havde været på rundvisning, meldte vi mig ind<333 Jeg fik også fortalt hvilke "spor" man kan vælge. Med spor mener jeg at hvilke timer man skal have, fx "international spor" hvis man vil på STX, men det var bare 1 ud af 4 muligheder. I 10 Klasse skal man have Dansk, Matematik og Engelsk. Der udover skal man så vælge det spor man gerne på.

Jeg kunne bare mærke at vi skulle til efterskolernes aften, så jeg kunne beslutte mig. Og jeg er glad for at vi tog til det<333

Til jer som skal vælge efterskole, besøg nogle efterskoler, forestil jer om kan se jer selv på efterskolen, og tag en af de efterskoler der har de ting som man selv kan lide.

Da jeg kiggede på efterskoler var jeg kun ude og se på en, og det var DHE. Jeg vidste at hvis jeg skal på efterskole så skal det være DHE. Min storebror gik på DHE, og talte så godt om den, så jeg var ikke tvivl om at det skulle være DHE. Men jeg var i tvivl om det skulle være i 9 eller 10 Klasse, men jeg tænkte på hvilket år ville være det bedste år for mig? Jeg talte med minde forældre om det, og de synes 10 Klasse ligesom mig.

Nu er jeg blevet meldt ind, og så tager jeg den der fra<3333

Kys og Kram

Mia<33333

Likes

Comments

Jeg ved hvis at jeg skal på efterskole i 9/10 klasse så skal det være DHE i Skjern - Den Danske Håndværk- og Designefterskole. Men jeg ved ikke om jeg vil 9/10 klasse. Jeg skal gå på efterskole i 1 år, så hvis jeg tager i 9 Klasse skal jeg gå i 10 Klasse på noget der hedder UCH.

På DHE er der så mange muligheder for at være kreativ. Til linjefag er der fx Smykke-design, Fashion-design, Urban Art, Motor Metal, Snedkeri osv.........

DHE er også en gymnastik efterskole. Det gymnastik de laver syntes jeg er mega fedt. Min storebror gik også på DHE, så jeg ved det er en god efterskole. Min storebror siger også at 9 klasse på efterskole skal man lave mere end i 10 klasse.

Jeg har også en lille "drøm" om at tage til USA i et år, i stedet for efterskole. Jeg har snakket med min mor om et år i USA. Vi snakkede om at jeg nok ikke kunne undvære min familie i et år.

Min tvivl om at skulle på efterskole 9/10 klasse har været der i et stykke tid. Men inden i ved jeg godt at det er det bedste år jeg kan få. Jeg har snakket med mine forældre om det. Vi snakkede om at jeg ville få det bedste år på efterskole i 10 klasse. Så jeg bliver på min skole i 9 klasse, og efterskole i 10 klasse.

Fordi vi har snakket om at det er bedst for mig at komme på efterskole i 10 klasse er at jeg er blevet 1 år ældre. Og fordi så jeg gerne vi det kreative og gymnastikken.

Jeg skal meldes ind på DHE, og så må vi se hvad der sker. Men jeg ved at det er det bedste<333

Likes

Comments

Jeg har ikke haft det godt i lang tid. Jeg kan ikke sove uden lys, ikke falde i søvn, kan ikke få vejret når jeg eri skole og når jeg skal sove. Når mine forældre går ud af mit værelse, når de har sagt godnat, er jeg begyndt at græde. Jeg græder uden at vide hvorfor.

I slutningen af 2017 kontaktede min mor en dame på min skole. Min mor og mig snakkede med hende, og hun sagde at jeg skulle prøve og se om jeg kan være med i et forsøg. Forsøget hedder "mind my mind". Det er et forsøg som Holstebro Kommune har kørende. For at komme med i "forsøget" skal man svarer på et spørgeskema. Når man har svaret på spørgeskemaet skal man vente indtil de ringer og siger at man er kommet med. Til "mind my mind" får man nogle "redskaber" så man fx kan være i skole uden at være ked af det, eller at kunne falde i søvn uden problemer osv.....

Mine lærer har støttet mig meget. Fx at jeg ikke skal fremlægge foran hele klassen, at jeg må gå hjem hvis jeg er ked af det, men hvis jeg går hjem skal mine forældre skrive til min klasselærer, og skrive at det er okay at jeg er gået hjem.

Til alle jer der har det på samme måde som mig. Lad vær med at gå med det selv, sig det til jeres forældre og lærer. Så kan de hjælpe med at komme videre. Jeg startede med at sige det til mine forældre, og så sagde jeg det til mine veninder, og der efter til mine lærer.

Mine forældre har også gjordt alt hvad de kunne får at hjælpe og støtte mig<3333 Det betyder alt, selvom jeg har været ked af uden jeg vidste hvorfor, så har mine forældre prøvet alt for at hjælpe mig.

Mine veninder kunne fx mærke at jeg ikke sad sammen med dem og i frikvartererne, og da vi spiste. På et tidspunkt hvor jeg sad sammen med dem fortalte jeg dem hvordan jeg havde det. Mine veninder har støttet mig fra dag et <3333 Det betyder rigtig meget at man har nogle venner/veninder man kan støtte sig op af.

Pas på jer selv! Kontakt dine forældre, lærer, venner eller veninder inden i får det skidt<3333


Kys Mia<33333Likes

Comments

2017 har været et godt år med mange oplevelser, men der har også været mange ned ture.

I starten af året kunne jeg ikke lave så meget, fordi jeg blev forbrændt i December 2016. Jeg har ikke fået ar efter det, men jeg har fået en anden hudfarve der hvor jeg blev forbrændt. Jeg kan bevæge mig ligesom jeg kunne før jeg blev forbrændt. Jeg blev indlagt i Odense, hvor jeg var i 10 dage før jeg kom hjem igen. Det er den værste oplevelse jeg nogensinde har prøvet.

D 14 Maj blev jeg konfirmeret. Det er den bedste dag man kan ønske sig. Man skal huske at nyde dagen, fordi dagen går hurtig. Det var en dag med mange smil, grin, taler, sange, tåre og gaver<333 Af mine forældre og bror fik jeg en mountainbike. Af min storebror fik jeg også et par vans. Jeg havde lavet en tale, med hjælp fra min faster. Min mor, faster og moster havde lavet taler. De rørte mig meget, fordi det var sådan nogle søde ting de sagde om mig. Jeg fik også mange sange<333

I sommerferien var jeg i Berlin. Det var en rigtig god ferie jeg havde med min familie. Vi så en masse ting, fx Fjernsynstårnet, Brandenburger Tor, Alexanderplatz, Berlinermuren og så shoppede vi en hel del.

Lidt efter sommerferien fik jeg/min famile en hund. En lille hundehvalp, som hedder Milo. Han er 3/4 papilion og 1/4 löwchen. Når jeg kommer hjem fra skole er der altid en der er glad for at se en, og så bliver man i godt humør.

I efterårsferien var jeg i Hamborg med min far. Vi havde en "far datter tur" Vi havde en rigtig god tur. Vi shoppede, og var ude på noget der Baumwall (en lille kanal hvor der ligger skibe, og der er kanalrundfart) Vi var også et sted der hedder Miniature Wunderland (et sted hvor der kører modeltog, de kører fx i Skandinavien, Italien, eller Tyskland)

Jeg har ikke haft det så godt i slutningen af 2017. Jeg har ikke kunnet sove uden lys, blev ked af det når mine forældre gik ud af mit værelse, ikke kunne falde i søvn. Nogen gange har jeg måtte gå hjem fra skole, fordi jeg har været så ked af det og ikke kunne overskue at være i skolen mere.

Mine veninder betyder alt, de er der for mig når jeg har det svært. De kan altid få et smil frem på læben på mig<333

Juleaften blev holdt med min mors familie. Det var en rigtig hyggelig aften, med masser af mad, gaver og hygge<333

Nytårs aften var jeg sammen med nogle af min families venner, og så kom mine veninder. Vi fik nogle drinks, og hyggede os<333

Godt Nytår!!!!

Kærligst Mia<333


FLYT FJERN

Likes

Comments

​Hejjj, velkommen til min blog<333

Jeg hedder Mia, jeg er 14 år. På bloggen vil jeg skrive om min hverdag med op og nedture. 

Jeg håber at du vil følge med i min hverdag og oplevelser<333

Kærligst Mia<333

Likes

Comments