Tilbake på bloggen ?

Hei!

Oi, dette var rart. Det er så lenge siden nå. Fra å skrive nesten daglig over flere år til å ha en pause på flere måneder. Faktisk så var det ikke så langt unna ett år jeg var borte herfra. Jeg har igrunn vært usikker på om bloggen i det hele tatt ville eksistere noe mer, men her sitter jeg nå igjen da.

Det kom til ett punkt der hele livet ble for kaotisk, og hodet var ett kaos. Det var alt på en gang, og blogg ble rett og slett for mye for meg. Det ble for vanskelig å blogge, når det var så mye som foregikk. Det er ikke alt man ønsker å dele på en blogg. Jeg ønsker å skrive om både de fine tingene og de tunge stundene, men noen ganger føles det best å holde ting helt privat. Og det siste årene har vært ett kaos av tanker og jeg har vært ganske langt nede, da var det nødvendig å ta ett skritt tilbake. Men nå er jeg klar for nye fine kapitler i livet og til å dele noen avsnitt av livet med dere.

Selv om det har vært mye tungt i denne perioden, har det virkelig vært fine ting som har skjedd også.
Vi har nemlig kjøpt oss hus. Tenk det ! Endelig fikk vi oppfylt husdrømmen vår, og det var virkelig godt. Kanskje litt ekstra godt etter å ha strevet så lenge som vi gjorde- en skikkelig opptur og vi trives så godt! Aurora har begynt på skolen, og hverdagen med skolebarn er noe helt nytt, men også noe veldig fint. Alina og Sander har fått plass i ny fin barnehage, og alle trives bare kjempe godt. Kanskje det bare var meningen at vi skulle ende opp akkurat her ? Det føles iallfall veldig rett.
Jeg skal fortelle mer om hus, oppussing og flytting senere.

Men nå ville jeg bare gi ett hint om at jeg er tilbake. Jeg håper dere følger med fremover, selv om pausen min ble mye lenger enn forventet.

Jeg har savnet blogg. Så hei igjen ! ♥

Liker

Kommentarer

Irene Amalie
Irene Amalie,
Velkommen tilbake 😊 gratulerer med huskjøp!
miacharlotte
miacharlotte,
Tusen takk ! 😃
nouw.com/miacharlotte
Siri
Siri,
Såå gøy at du er tilbake! Gleder meg til å følge deg framover 🙌
miacharlotte
miacharlotte,
Så hyggelig ! 😃
nouw.com/miacharlotte
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229