DEN STØRSTE FORSKJELLEN VED MEG NÅ.

Blogg

Det som har forandret seg mest ved meg de siste 7 årene må være en side av meg selv.

Jeg har nok alltid den, og jeg tror det er en av de mest positive sidene ved meg. Jeg har en god dose empati. Før har jeg gjemt den bort, men etter som jeg har blitt "voksen" har jeg lært meg at det er en god egenskap. En egenskap som har hjulpet meg til å akseptere mennesker på en helt annen måte en tidligere. Javel, så er vi ikke så like, vi har kanskje forskjellige utganspunkt i livet, og kanskje verdiene våre er ulike, men er det så farlig ? Er ulikheter en grunn til å være slem og nedlatende ? Man kan ikke like alle, eller komme overens med alle, men det er fremdeles ingen grunn for å være slem. Jeg kan godt omgås mennesker som er svært ulike fra meg selv nå, det var jeg ikke fult så glad i tidligere. Ulikheter kan gi gode samtaler, og trenger ikke være en negativ ting. 

Kanskje noen av dere følger med på Farmen ? Vi gjør det, og under søndagnes epsiode satt jeg med tårer i øynene når jeg så hvordan gruppa snakket til Geir. Javel, så er han anderledes han har noen verdier som ikke mange er enige i, men at en hel gruppe kan få seg til å snakke så stygt om ett menneske. Jeg fikk vondt inni meg, for det er faktisk ikke greit å snakke sånn. Råtte seg sammen mens ett menneske skal stå å høre på hvor fæl han er. Fy søren, så dårlig gjort.

Jeg setter meg kanskje litt for mye inn i tankene til andre mennesker, kjenner litt for mye på følelsene de må ha inni seg. Til tider er det slitsomt. Samtidig som det gjør meg til det menneske jeg er.

Jeg er utålmodig, ser til tider ganske sint ut (uten å være det), jeg er nærtagene, småhissig og jeg kan være litt brå. Jaggu godt empatien er i orden :)

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229