PREMIEREFESTEN

Blogg, 'MOTHERHOOD'
På onsdag var det premierefest for Motherhood.
Det var så hyggelig å se igjen alle som var med til Nepal, familien og alle andre som kom for å se. Jeg og Marna hadde ikke sett stort, bare noen klipp. Det var deilig å endelig få sett hele serien og at den nå ligger ute slik at vi kan begynne å dele mer med dere. Samtidig ble jeg dratt tilbake, og jeg skulle faktisk ønske jeg fikk reise tilbake nå, reise tilbake mer forberedt. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle ønske det.

Jeg har fortalt utrolig lite om turen til Nepal til familie og venner. Det er så komplisert å forklare, men nå har de jo sett serien, så kanskje det blir lettere å snakke om. Jeg var veldig spent på hvordan familien ville reagere, og under visningen satt samtlige med tårer i øynene ♥
Jeg var heldigvis forberedt på at mye av det vi filmet ikke kom med i serien. Vi var ute på opptak i 10- 14 timer daglig i 10 dager. Vi fikk servert mange sterke historier og dere får bare se ett utdrag. Mange av historiene var alt for tungt stoff for skjermen, men jeg skal prøve å dele flere av opplevelsene med der her inne.
Her kommer et utdrag med bilder fra premierefesten ♥
Denne flotte gjengen var bak kameraene ♥ For noen flinke og fine folk !
Takk for bilder fra premieren Joakim
Om dere ikke har sett Motherhood enda, finner dere den her på http://ap.no/motherhood . Jeg håper dere tar dere tid til å se, og at dere vil hjelpe til å dele serien.
#aftenposten #motherhood #strømmestitelsen

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229