Da vi endelig ble huseiere!

Hus/oppussing

De som har fulgt med her en stund, vet nok at vi lenge har vært på husjakt

Vi har vært usikre på hvor vi ville bosette oss, og vi har slitt med å spare opp egenkapital. For 15% egenkapital er ganske mye. Vi har vært på en drøssevis med visninger, tapt noen budrunder og så vel igrunn ingen ende på dette "huskaoset". Helt fra vi begynte å se på hus for flere år siden har målet vært å kjøpe hus før Aurora skulle begynne på skolen. Vi ville slippe å bytte skole, og samtidig finne ett sted vi ville bo i mange år fremover!

Når sommeren nærmet seg og boligmarkedet igjen begynte å bli roligere, hadde vi nesten gitt opp. Da tenkte vi at da ble det vel ikke noe hus før skolestart likevel, men så dukket det opp! Et koselig gammelt hus, med masse sjarm, en stor hage og en masse jobb. Vi hadde sett på mye, men dette huset ga en skikkelig god følelse helt fra vi så det første gang, det var liksom noe som stemte. Gangavstand til skole, barnehage og butikk. Rolig område og stor hage. Også så vi masse potensial!

Etter visningen med masse folk hadde vi mistet litt troa igjen. Det var jo grenser for hvor mye vi kunne betale for ett så stort prosjekt, men vi var klare for budrunde,og budrunden var ett lite kapitell for seg selv! Når vi skulle legge inn bud en fredag, var ikke lånebeviset gyldig likevel- enda vi hadde fått bekreftet dette ett par dager i forveien. Ah, det var en nervepirrende helg, for det lå nemlig ett bud inne på huset, men dette ble heldigvis ikke godtatt av selger. Når mandagen kom og lånebeviset var i orden kunne vi endelig legge inn bud. Det endte med å bli en budrunde mellom selger og oss, og vi endte opp med en pris vi var fornøyde med.

Vi hadde endelig blitt huseiere! Og vi fikk overta kun 3 uker etterpå, så 4 juli satt vi igang med oppussing. Det er ikke lite vi har begitt oss ut på med ett hus på nesten 100 år, men fy søren som vi trives og som vi er fornøyd med å være huseiere! Også rakk vi det før skolestart da- så vidt det var!

Hva vi har pusset opp og hvordan resultatet ble får dere se senere i uka ♥

Liker

Kommentarer

lenaaaserud
lenaaaserud,
Gratulerer så masse! 😃
nouw.com/lenaaaserud
Irene Amalie
Irene Amalie,
Herlig! Gratulerer som huseiere 😊 Gleder meg til å høre om og se oppussingen.
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229