Disciplin. Ordet väcker många tankar, både bra och mindre bra. Disciplin är inget man bara "har", iaf inte jag. Det är något man får kämpa för, något som är sjukt jobbigt kan jag lova. Att stå emot saker, tänker främst på mat för att man vet att det inte gör att du kommer nå ditt mål. Disciplin är något du skapar under en längre tid, något som du får jobba med varje dag. Jag gör det, den är inte alltid på topp kan jag lova er men det blir bättre för varje dag. Nu är jag inne på dag 4 utan onödigt socker, något som har varit sjukt jobbigt om jag får säga det själv. 4 dagar är ingenting egentligen men det är en början, en början på något som kan likna något. Kroppen är så van vid sockret och när den inte får den så säger den till. Då får man stå emot, stå emot något kroppen var van att få varje dag. Det är f*n inte lätt och det ska inte vara lätt.

Jag brukar tänka så här, "är det lätt, så utmanar jag mig inte tillräckligt" tex med träning, nu har jag höga krav på mig, att göra den där extra armhävningen även att det bränner i armarna. Eller springa lite längre än du egentligen orkar, det gör att jag når min mål.

Om 2 veckor ska jag springa milen, och jag ska F*N klar det! Varje mål jag sätter upp ska jag slutföra. Jag ska inte svika mina förhoppningar, dvs mig själv. Lumpen, där vet jag att jag inte bara kan kasta in handduken och gå hem. Där måste jag stå ut när det är jobbigt, för det kommer vara jobbigt. Om du inte tror att du kommer klarar det kommer du heller inte göra det. När det är som jobbigast, det är då effekten är den bästa. Så håll ut, dem där extra sekunderna eller den där extra repetitionen, du kommer tacka dig själv. Just nu rullar allt på, det går framåt med det mesta för vare dag.Disciplin kan betyda så många olika saker, det beror på vem som tolkar det. Det kan betyda att du ska upp en viss tid på morgonen, att du ska göra dina skolarbeten i tid eller som i mitt fall prestera och ge grymma resultat. Utan den peppningen och stödet jag fått från Oliver och allt runt om kring hade jag aldrig klarat mig såhär långt. Jag kan idag tacka den Mia som för ett par månader sedan bestämde sig för att ta tag i saken. Det är också en sorts disciplin. Man kan se det från så många vinklar beroende på ur vems ögon du ser det. Det är så ska det vara.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Frukost- dagens viktigaste mål för mig

Men det är de inte för alla för mig är det de. Det får mig att verkligen bli pigg på morgonen och jag håller mig mätt fram till lunch. Gröt är en av mina favoriter som det blev just idag. Till det blev det en klick vanilj propud och två st rawfood- bollar för extra boost. Vad är en lyckad frukost utan bcaa från proteinbolaget? Idag serverades det sour skulls, supergott med lite is i, verkligen något som jag rekommenderar. När jag äter gröt så har jag 9/10 fall kasein i, ett långsamt protein som kroppen tar upp under dagen. Det mättar extra och ger gröten smak. Det är något som kommer beställas när jag får lön, man kan aldrig har för mycket haha. En rejäl frukost gör även att jag inte småäter fram till lunchen.

Lunch

Något som inte alltid blir som på bilden om det inte finns någon matlåda eller planerad lunch. Men just idag blev det en vegoschnitzel, kryddig potatis i ung och en liten sallad till. Såsen gjorde jag på lätt cf och lite kryddor i bara, enkelt och gott. Håller mig mätt på sådan här mat väldigt länge men ett mellanmål mellan lunch och middag brukar finnas med på dagens planering oftast beroende på vad jag ska göra. Nu när jag jobbar under sommaren så har jag matlådor med mig men idag var jag ledig så hade inte klar så därför såg lunchen ut så här. Annars brukar den inte vara lika fancy utan det brukar vara något mindre tjusigt haha. Tacosallad, pasta med kalkon och sparris eller färs med ris(en favorit) Men oftast är min lunch som sagt inplanerad, middagen brukar spåra ibland dock..

Middag

Idag inte lika planerad som vanligt, det skulle blivit något annat men det hann jag inte med🕖Men det blev melon och en bar, gott kan jag lova er att det var iaf. Men efter träningen idag blev det en shake för lite extra återhämtning. Om man äter sådan här middag någon gång skadar det inte, tänker mest på att jag tränar en del. Många av veckans dagar så brukar min middag likna lunchen en hel del, men det gör inte mig något. Inte så kräsen längre som jag var när jag var liten, Men blev mätt och belåten så kroppen verkar nöjd i vilket fall så jag avrundar dagen där med 1 L vatten. Tänderna borstade och sängen väntar, upp 04 imorgon så bäst att sova nu för att få några timmars sömn.


Här kommer även dagens motivationsbild, sådant hjälper mig enormt!


Likes

Comments

Contains affiliate links

Det här fick följa med hem från Stadium idag. Hade 20% så nyttjade det och passade på att utöka tränigsgarderoben vilket behövdes. (Tyckte jag iaf) Linnet är redan en favorit, det är ganska djupt skuren på sidorna. vilket jag gillar och en jacka behövdes då den andra är på tok förstor. Den kan vara behövlig nu under sommaren när jag ska ut och springa eller på en pw. Gillar verkligen jackan då den har en stark färg och syns, den går inte att missa haha. Idag är det rumpa och ben som gäller på gymmet, men det blir inte förres senare ikväll då jag förhoppningsvis mår lite bättre. Här kommer länkar till alla plaggen förutom linnet som inte fanns kvar på 

hemsidan.https://www.stadium.se/sport/lopning/loparklader/242812104/soc.w-run-light-jkt.clipping-magenta

https://www.stadium.se/sport/lopning/loparklader/242783101/soc.soc-light-comp-ths.black-silver

https://www.stadium.se/sport/lopning/loparklader/242487101/soc.w-moulded-bra.clipping-magenta


Jag upplever att det är roligare att träna man har lite nya och fräscha träningskläder då dem slits så lätt pga att man tvättar dem så ofta? Vet att det finns speciella tvättmedel till träningskläder, men vart hittar jag det? Får alltid mer motivation när jag har nya träningskläder vilket inte alltid är bra för plånboken haha. Men väntar även på två paket, ett från sportamore och ett från bodylab. Det kommer ni få se här vad som finns i dem när de anländer.

Hade ni velat ha ett inlägg om hur min träning ser ut en vanlig vecka?

Likes

Comments