Julen börjar närma sig, och jag är nästan klar med alla julklappar! Tidigt för att vara jag, och det känns så skönt att slippa åka och stresshandla som jag fått göra varenda år innan..

Idag har vi en lugn kväll. Efter jobbet åkte vi och handlade, tog en macka till kvällsmat och nu sitter vi i soffan och myser!

En bild från en försäsong, snart börjar det igen och jag längtar!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har många syskon, men är uppvuxen med min storebror och de två äldsta småsyskonen. Jag älskar att ha syskon. De är mina bästa vänner.


Vad jag inte tycker om,
Ja och min syster diskuterar ofta hur vi blir/blivit behandlade olika. Jag och min storebror som är tre år äldre än mig flyttade hemifrån med ett års mellanrum. Det var alltså 3,5 årsen jag flyttade hemifrån. Nu har dom börjat göra om hemma. Myna syskon ska byta rum båda två och ett rum ska bli till tv-rum. Nu har de tjatat tillräckligt för att ta bort sina garderober i sina rum och istället få byråer. Detta försökte jag få igenom från att jag fyllde typ 12. Det är en sak som är orättvist.

Mamma och Börja (mammas man) har svårt för att säga nej till min syster. Emma vet PRECIS vad hon ska säga för att få det hon vill ha. Jag fick tex aldrig några dyra märkeskläder. Blinkar emma lite med ögonen så får hon det. Min lillebror kräver inte så mycket. Men emma kan sina knep.

De får vara ute längre på kvällarna än vad jag fick när jag var i deras ålder. De får sova med kompisar/pojkvän/flickvän på veckodagar när det är skola. När jag blev gravid så ville jag inte åka hem till mamma, så då sket jag i att åka hem. Först då började jag sova hos ngn på veckodagar. Men de små jävlarna gör det jämt.


Haha ni får läsa detta med en glimt i ögat. Jag älskar mina syskon och så även mamma och Börje. MEn det är kul och även irriterande att se hur det kan skilja sig från att vara störst och yngst.


Emma är istället avundsjuk på Nella, på skoj det också såklart. Jag minns i somras när nella fick en sparkcykel när de var i husvagnen så sa emma att det var fusk, hon fick aldrig ngn när hon var liten. Haha, min familj är bra iaf.

Likes

Comments

Jobb.

På onsdag börjar jag jobba på jula. Det är blandade känslor. Minna kollegor jag har nu är de bästa. Men det ska bli så otroligt skönt att börja jobba dagtid!


Spanien.
I juli åker vi till spanien.Jag längtar efter sol och bad. Jag och nella var och tog pass häromdagen. Vi är taggade.


Hus.
När jag jobbar natt brukar jag slinka in på hussidor. Kan sitta och bygga mitt egna hus i timtal. Det är ju inte imorgon vi kommer köpa hus, men så småningom hoppas jag.Likes

Comments

Jag är så avundsjuk på alla som tycker om att städa. Eller ah, tycker om och tycker om.. Men som gör det jämt. Det är typ det värsta jag vet! Jag kan gå och plocka, det är inga problem, men att dammsuga, damma och torka golven är sååååååå tråkigt. Jag tycker det är skönt att gå och plocka lite, men jag gör köket, toaletterna och vardagsrummet, sen har jag tröttnat. Det rummet i min lägenhet som nästan alltid är lite stökigt är mitt sovrum. Ärligt hur svårt kan det vara att lägga in sina kläder när man använt dom? Eller lägga det i tvättkorgen? Jag kan få ett riktigt ryck ibland då jag storstädar hela lägenheten. Men det gör jag för sällan. Jag gör den ''vardagliga städningen'' mer än så gör jag oftast inte. Jag vill vara en städnarkoman!

Likes

Comments

Denna veckan har vart en riktig jobbvecka.. Imorgon är både jag och Samuel lediga och då har Nella bestämt att vi ska åka till stellas lekland. Det ska bli skönt att få vara lite med Nella innan hon åker till Frank på fredag.

Vad har helgen att erbjuda?
På fredag ska S hjälpa mig att bygga en avlastningsbänk. Jag har ett ställe i lägenheten som jag stör mig på varje jag ser det. Sen såg jag att min lagkompis hade byggt en skitsnygg bänk, så vi ska försöka oss på att göra det också.

På lördag ska vi ha lagaktivitet. Försäsongen har dragit igång och vår lagledare vi hade innan är tillbaka igen och det enda som finns i hennes huvud är lek och utmaningar. Så på lördag ska vi spela beachvolleyboll. Sen ska vi käka pizza och festa lite. Allt sånthär brukar hamna på de helger när jag jobbar eller har Nella. Så det kunde inte passat bättre

Häromdagen vaknade jag och hade en go känsla i kroppen. Jag drog på mig vårkläderna och kände mig full av energi.

Likes

Comments

Vi hade en kanonvecka i idre. Vädret var på vår sida alla dagar utom en. Nella skötte sig bra. Hon tyckte att det var roligt att åka. På kvällarna var alla helt slut. Jag var nog den sa lade mig tidigast alla kvällar.. haha

Likes

Comments

Hejsan på er, tänkte berätta lite om min fantastiska nyår!

Jag spenderade min nyår i en soffa tillsammans med en sjuk Samuel. Egentligen skulle vi åkt till Göteborg med två kompisar men fick ställa in eftersom att Samuel var så dålig. Jag hade kunnat åka ändå men kände att jag ville stanna hemma hos honom.

Iaf, vi åt frukost med Samuels familj, efter det så åkte vi och handlade. Samuel har fått ett par träskor av sona föräldrar som han är helt kär i, vilket innebar att han hade på sig dom i affären. Tacka gudarna för att det var i Tidaholm! Haha.

När vi hade handlad slängde vi oss i sängen och glodde på film innan det var dax för mat. Jag är den kräsnaste människan i denna värld, men Samuels pappa lyckas alltid laga sånt som jag tycker om. De har inte förstått att jag är kräsen än😏

Framåt kvällen så agerade vi taxi åt samuels föräldrar, han bror Mike och hans tjej.

När vi kom hem lagade vi mat. Samuel startade massa gamla vinylskivor vilket gjorde stämningen mysig.

Resten av kvällen spenderade vi halvsjuka i soffan. Vid tolvslaget tog vi oss upp och skålade in det nya året med Pommac, haha!

Det blev en mysig hemmakväll, precis vad jag behövde.

Likes

Comments

Nu är julen över, det känns skönt men lite sorgligt. Nella fick massa kläder och bra att ha saker som behövs när vi åker till Idre. Av mig fick en ett kök som hon leker med så fort hon får chansen. Detta året blev hon inte rädd för tomten. Hon delade själv ut alla julklappar till alla och kramade sedan tomten när han var klar.

Iaf, mitt julfirande. På fredagskvällen kollade jag och Samuel på uppesittarkvällen, åt köttbullesmörgåsar och öppnade våra julklappar. Av Samuel fick jag ett halsband och fick av mig en boksamling önskar sig. Kändes astråkigt att köpa en bok, men det är inte ofta jag ser honom så glad så det var värt att ge en tråkig julklapp.. På julaftonsmorgon åt vi julfrukost tillsammans med nella och hon fick öppna julklapparna som var från Samuel och hans familj.

Sedan åkte lillan till sin farmor, Samuel åkte till sin familj och jag åkte till mammas farbror. Där åt vi, kollade på Kalle och spelade spel. Kl 17 hämtade jag nella och åkte hem för att fira den "riktiga" julen. Det är en otroligt viktig dag i mitt liv. Jag älskar att ha hela familjen samlad. Alla är uppklädda, fina och glada. Nella får all uppmärksamhet och älskar det, jag blir osams med min lillebror om skitsaker, likadant varje år och det hör till. Tomten kom och vin öppnade julklappar, sedan åt vi mat och spelade spel. Mamma fick spelet 'med andra ord'. Jag fick med alla äldre på att spela. Jag tror inte vi allihopa har skrattat så mycket på en julafton förr.

När släkten började röra sig hemåt så kom Filip, Ludde och Samuel och höll oss sällskap resten av kvällen.

Jag är så tacksam för att jag har den familj jag har.

Jag har ingen mobil för tillfället då den är på lagning, så detta är enda bilden jag tagit.

Likes

Comments