Go to ,[object Object]

Mia Blichfeldt

Ude godt, men hjemme bedst

Hej allesammen 😋

Efter 4 hårde uger med meget rejse aktivitet er der dejligt at være hjemme igen.

Det er dejligt at være hjemme igen, da man i perioder godt kan få for meget af at rejse. Det er selvfølgelig rigtig lækkert og fedt at bo på hotel og rejse land og rige rundt - men ude er godt, men hjemme er bedst !!

Som jeg har skrevet i et af mine andre blog indlæg kan jeg godt lide at være hjemme og træne i en længere periode før jeg tager til turneringer, så jeg synes personligt at 4 turneringer i træk kan være hårdt mentalt.
Det er heldigvis noget jeg kan og skal blive bedre til at håndtere i fremtiden, da det ikke blive sidste gang, at jeg skal rejse i flere uger.

Hvad er der sket det sidste stykke tid?

Den sidste uges tid har jeg spillet to holdkampe mod Team Skælskør Slagelse og Vendsyssel.
Det var i begge holdkampe en stor udfordring, som jeg var oppe imod.
Jeg mødte mod TSS Carolina Marin, som er 2 x verdensmester og olympiskmester og jeg følte i perioder, at jeg godt kunne være med dog har jeg stadig en masse ting som jeg skal arbejde videre på, som bl.a. Udfald og høj fejlprocent.

Ellers er dagene gået med hård træning og optimering til næste uges turnering i Skotland, som også er min sidste turnering i 2017.

Wish me luck 🍀

Mia

——————————————————

Hey again.

After 4 weeks with a lot of travel it’s good to be back home.

4 weeks in a hotel room and a lot of traveling sounds amazing and nice but in the end is it mentally hard.

As I wrote in one of my other posts I like to be home, prepare and train for long periods before going to tournament - and personally I think 4 weeks is too much.
But I have to get better at this point because it won’t change..

The last two weeks I have been preparing for my upcoming tournament in Skotland which is my last one in 2017. I’m looking forward to be back in Glasgow and hopefully I will do well 🍀

Wish me luck

Mia

Synes godt om

Kommentarer