Jag är rädd, rädd på ett sätt som jag aldrig varit innan. Jag är rädd för att gå själv när det är mörkt, rädd för varenda person som går bakom mig i mörkret, extra rädd om det är en man. Jag är rädd för män i grupp och jag är rädd för att komma hem till en tom mörk lägenhet. Med mörkret kommer rädslan, konstigt nog. För ja jag vet att varje man som går bakom mig i mörkret inte är en våldtäksman eller en psykopat. Jag vet att dåliga saker lika gärna kan hända när det är ljust men ändå är det när mörkret faller som jag är rädd. Så jag ber om ursäkt till varenda man jag sprungit förbi i min rädsla. Till varenda man som gått bakom mig när jag kollat mig en extra gång över axeln. Förlåt, förlåt för att ni blir sedda som en fiende för att ni är män.
Vidare till er som sprider denna rädsla, er som ger sig på kvinnor/män mot deras vilja. Till er som inte ser att alla människor är av lika värde. Till er som har hjärta till att bränna ner byggnader där människor som flyr för sina liv skulle ha bott. Till er som ger er själva rätten att bestämma vilka som ska få leva och inte. Till er som går in på en skola med syfte att skada. Till er som våldtar och skadar barn och till er som våldtar och skadar kvinnor och män.
Till alla er - det är ni som har gjort mig rädd. Fan för er.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sommarvärmen är äntligen här! Igår jobbade jag 10-18 och sen åkte vi ut till hamrångefjärden för ett kvällsdopp!

Likes

Comments

Jag och Sandra åkte in till stan efter jobbet och satt oss på söderhielmska. Delade på en plocktallrik innan varmrätten. Vädret var underbart och maten var super. En riktig härlig kväll såhär mitt i veckan, mer sånt tack!

Likes

Comments

Jag jobbar som sagt på Rullsands havsbad och camping och detta är min tredje sommar därute men min första sommar som receptions och städchef. Jag trivs verkligen så himla bra på mitt jobb och med mina kollegor. Hur underbart är det inte som havsälskare att få jobba vid havet varje dag? Håller nu tummarna för en superbra sommar med en massa sol!

Likes

Comments

I lördags fyllde Jonte år så vi firade med paket och glassfrukost innan vi körde ner till Göteborg. Var på Liseberg till typ 21, längesen jag skrattade så mycket som jag gjorde denna dag. Maxade karusellerna och avslutade med att vinna 6 kg choklad haha. Kvällen spenderade vi med skumpa och pizza på vapiano innan vi mötte upp David. Gled in på hotellet igen runt tre tiden så det blev en lång dag men en sjukt bra sådan!

Likes

Comments

Igår jobbade jag 10-20. Vi plockade blommor, fixade midsommarstången och laddade för en fartfylld helg på campingen. Mina dagar resten av veckan har alla bestått av samma rutin, jobba - äta - en promenad - oitnb - sova. Rutiner är rätt så bra ändå! Idag är det midsommar, himlen är grå och jag ska jobba ett par timmar innan jag kör ner till Örebro och min efterlängtade pojkvän!

Likes

Comments